|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה עושה את הסוכר לפחמימה שונה מלחם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() שסוכר זה חד סוכר או רב סוכר לא זוכר בדיוק
ולחם זה עמילן זה רב סוכר ללחם לוקח יותר זמן להתפרק בגוף מסוכר לבן |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ק1בה אתה טועה.
סוכר = סוכרוז = גלוקוז+פרוקטוז לחם = עמילן = גלוקוז בלחם יש גם ויטמינים, מינרלים, חלבונים וסיבים מה שאין בסוכר. בזה מסתכם ההבדל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() נכון רשמתי את זה. אבל בסוכר יש גם פרוקטוז ופרוקטוז זה חרא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
המלצה לפחמימה | DanD | תזונה ותוספים | 15 | 20-09-09 12:16 |
תירס כמקור לפחמימה | R-W | תזונה ותוספים | 4 | 27-04-09 13:44 |
מקור טוב לפחמימה | idof111 | תזונה ותוספים | 3 | 25-12-08 12:15 |
מה נותן הסוכר ענבים ? | tal0084 | תזונה ותוספים | 3 | 24-09-07 18:50 |
חומוס כמקור לפחמימה | YOYO | תזונה ותוספים | 4 | 08-05-07 23:56 |