|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום,
אני לא מבין ממדריכים כלום, הפנו אותי למדריך של ss [לפי מה שאני רוצה] ואני רוצה לדעת עם הבנתי טוב... אז ככה: שבוע ראשון יום שני: Squat 3x5 Beanch Press 3x5 Power Clean 5x3 יום רביעי: Squat 3x5 Press 3x5 Power Clean 5x3 יום שישי: Squat 3x5 Beanch Press 3x5 Deadlifit 1x5 שבוע שני יום שני: Squat 3x5 Press 3x5 Power Clean 5x3 יום רביעי: Squat 3x5 Beanch Press 3x5 Deadlifit 1x5 יום שישי: Squat 3x5 Press 3x5 Power Clean 5x3 וכככה כל פעם... שבוע ראשון, שבוע שני ואז חוזר על זה, שבוע ראשון, שבוע שני ועוד.... [אני רוצה לעבוד על כל הגוף: חזה, כתפיים, רגליים, בטן, גב וידיים] אבל אני לא רואה שזה על הכל... אין חזה ובטן [נראה לי] אז עם אני יעבוד בבית יום כן יום לא על חזה ובטן זה יהיה בסדר? נ.ב מה התזונה צריכה להיות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() החזה עובד בבנץ' ובפרס
הבטן עובדת בסקואט ובדדליפט מספיק חזק היד אחורית עובדת בלחיצות יד קדמית עובדת במשיכות התזונה צריכה ליהיות כמה שיותר |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() עם אני יוסיף תרגילים לחזה והבטן בבית יום כן יום לא זה יהיה בסדר או אסור?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() אל תוסיף כלום. אחרי חודש בתכנית אפשר להוסיף תרגילי עזר אחרי שמבצעים את התרגילים המרכזיים (בכל מקרה - לא בימי המנוחה). צריך לדעת איך לשלב אותם כל שלא יפריעו.
בהתחשב בשאלות שלך - לא נראה שאתה יודע איך לעשות את זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה את התוכנית כמו שהיא. המקסימום שאתה יכול לעשות זה להוסיף תרגיל עזר כמו כפיפת מרפקים\מתח בסופינציה באימון שאחריו יש לך יומיים מנוחה.
תעשה טובה, לפני שאתה מתחיל את התוכנית תחרוש על הספר והסרט של ריפטו, אחרת פשוט אין טעם להתחיל. בלי לדעת בדיוק מה אתה צריך לעשות אתה תתחיל לעשות שגיאות ישר ויהיה לך קשה לתקן אותן ועוד יותר קשה להתקדם כמו שצריך בתוכנית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|