|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היי חברה,מלא זמן לא כתבתי פה אבל עדיין שוטטתי פה.
רציתי לשאול אם יש בעיה שעושים כפיפות בטן ומבקשים ממישהו שיאגרף את לי את הבטן באותו זמן ע"מ לחזק את החוסן של הבטן. הבנתי שעושים את זה בmma,זה מזיק איכשהו? (לא מדבר על אגרופים חזקים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה אידיוט..
שכחתי כמה כבר ילדים מטומטמים יש בפורום הזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מה המטרה שלך?
זכור לי שעשיתי דברים כאלה כהכנה לצבא, חוץ מזה לא ממש נפגשתי עם אגרופים בבטן חוץ מespn.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני הבאתי לך תשובה חתיכת טמבל.
אם אתה לא מבין מה חחחחחחחחחחחחחחחחח אומר אז יש לך בעיות. זה אומר - מאיפה הפלצת את החרטה הזאת?
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() מה הבעיות שלכם הבנאדם לא מבין בגלל זה הוא בא לשאול פה. חבורה של מתרוממים באמא שלי חושבים כל אחד מבין כמוכם.
ולנושא - אחי אגרופים לבטן לא יעזרו לחוזק של הבטן, בלחימה משולבת עושים את זה בשביל החישול. אבל הם לא נותנים אגרופים חלשים כי זה לא משפיע, הם מקבלים בעיטות ואגרופים רציניים לבטן ולפעמים עושים אפילו אימונים שלמים רק של חישול, אבל זה לא תורם לנפח של הבטן. בקיצור לפיתוח גוף זה לא תורם ואם אתה לא מקבל מכות רציניות לבטן אז גם לחישול זה לא תורם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ועניתי לו, זה אתם לא יכולים להבין מה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אומר בעיה שלכם.
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() דיי לריב ילדודס...בואו נחזור לנושא ונבהיר לבחור שאגרופים בבטן לא יחזקו אותה.
![]() |
#9 |
הושעה
|
![]() לא ממש יתרום לחוזק או פיתוח שרירי הבטן עצמם - אבל אם אתה כבר רוצה לחשל את האזור הזה, עדיף שהמכות יהיו בנפרד מהכפיפות. או שפשוט תעשה ספארינג כמו בן אדם ולאט לאט תתחשל כולך.
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לקבל אגרופים בבטן באופן קבוע זה יעזור לעמידות נגד אגרופים בבטן
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() יש פה כמה חברה שדאגו לצחוק לפני שהם הבינו למה התכוונתי.
לא התכוונתי לחזק את שרירי הבטן,התכוונתי לחישול,כמו שקראתם לזה רק שאני אמרתי חוסן. בסך הכל שאלתי אם זה מזיק לתת אגרופים לבטן בצורה כזאת על מנת להתחשל באזור. Vader1- אתה ילד אידיוט,אני בפורום הזה עוד לפני שנולדת אז אל תבלבל לי את הביצים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שלא תעז לצחוק על קוביות, זה עניין רציני ומשנה חיים
ציטוט:
זה אותו עיקרון של לעשות סקוואט 160 כשאתה מסוגל לרדת רק עם 80, כנראה לא יגמר טוב. זאת חסינות שצריך לבנות כמו כל דבר אחר, וזה לא משנה אם אתה עושה את זה בזמן כפיפות בטן או בזמן ריקודי סלסה, זה סתם עושים לפוזה בשביל סרטונים.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה תודה,האמת לא ראיתי את זה בסרטונים,סתם עלה לי לראש,אני זוכר את זה שחבר שלי סיפר לי מהmma.
תודה אחי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() מה כזה מצחיק במה שהוא אמר?..קודם כל מכות לבטן זה כלי מצויין לחישול של לוחם mma לסתם בנאדם זה לא ייתן הרבה כי הרציונל מאחורי זה הוא להרוג את העצבים באיזור שהכאב יהיה מינימלי..ללמד אותך לספוג מכות בקרב בלי להוציא אוויר ותמיד להיות עם בטן אסופה גם כשאתה נושם כבד בזמן מאמץ שלא יהיה מצב שהאיברים הפנימיים יהיו חשופים...כמובן שכמו כל חישול של מקום בגוף זה לוקח שנים זה איזור רגיש עם הרבה כלי דם ואיברים רגישים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
הושעה
|
![]() ככה זה, אנשים חושבים שחוץ מפיתוח שרירים מסורתי - אין שום דבר אחר בגוף לפתח...
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() לא הבנתם נכון.
ה"אגרופים לבטן" זה לא מה שהצחיק, אלא האגרופים בזמן כפיפות בטן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
הושעה
|
![]() זה כן, סתם מפריע אחד לשני... בתאכלס (לפחות בארץ) לא ממש נהוג לתת בסשן נפרד אגרופים לבטן גם בחוגי וקבוצות אמנויות הלחימה הכי מובחרות - פשוט בספארינג ובקרבות מקבלים די והותר מהם... בואו נגיד שאגרוף טוב לסולאר פלקסוס או לצלעות (במיוחד לחלק התחתון) יכול להיות מורגש במשך כמה ימים טובים - עד שבוע ויותר במקרה הרע. ואגרופי מסאז' חלשים - אין בהם ממש תועלת. כך שמכל זה הסקנו שעדיף כל דבר לחוד - במיוחד בהתחשב כאמור, בכך שעם אגרופים בעוצמה שבאמת תחשל כמעט בלתי אפשרי לעשות כפיפות בטן.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
יש קשר בין לחיצת חזה לבין כפיפות סמיכה? | OmriS | אימונים | 0 | 28-07-10 16:11 |
כאבי גב בזמן כפיפות בטן | haviv16 | פציעות ספורט | 5 | 06-06-10 00:57 |
כאבים בגב בזמן כפיפות בטן | justsomeone | פציעות ספורט | 3 | 14-01-09 20:51 |
כאבי גב בזמן כפיפות בטן | haviv16 | פציעות ספורט | 6 | 02-03-07 18:45 |
כאבי גב בזמן כפיפות בטן | haviv16 | פציעות ספורט | 20 | 15-01-07 18:27 |