|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן חבר'ה,
אני חייב עזרה קטנה, אף פעם לא אהבתי לרוץ/ללכת.. בכל השאר אני מצויין - תזונה, משקולות, מוטיבציה, ידע.. אני חייב למצוא פעילות אירובית שאני יהנה ממנה גם כן- והמפתח זה בדיוק בכללים של איך לעשות את אותה פעילות אירובית על מנת שתעזור לי להוריד אחוזי שומן ולפתח לב ריאה. אני יודע שבריכה זה מצויין - אבל בקאנטרי קלאב אצלי - אין כבר- כי חורף. אז אני ישמח אם יש מישהו שנהנה מפעילות אירובית - שגם עושה כושר בצורה איכותית ! וגם נהנה מהמיץ של אותה פעילות - אשמח אם ישתף אותי - ואולי אצטרף לתחביב :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ניסית ספינינג?
אם יש לכם במכון זה אדיר. מוזיקה טובה ותאורה מול המראה,אתה כמעט לא שם לב שהגוף שלך סובל, ואתה יוצא משם מים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() פעם אחת .. דווקא שם לב שסובל :-)
אשמח לרעיון שהוא לא בסגנון ההליכון.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: shahar
עוסק ב:: חייל משוחרר
|
![]() עם אתה נייד אז לחפש בריכה באזור שהיא מכורה פשוט אין על שחייה
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע שחר.. אין על שחייה .. מת כבר שתיפתח שוב, אבל יש לי הנחה לקאנטרי שלי והוא מתחת לבית - לא ארחיק לכת ואשלם פי כמה במקום אחר .
בטוח יש משהו.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שחייה וספינינג זה נסבל-נחמד.. בשלב מסויים כל אירובי יהיה משעמם ומעצבן.. עושים מה שצריך לעשות גם עם זה לא כלכך כיף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() נ.ב- תעשה קיקבוקסינג או איגרוף תאילנדי.. חתיכת אימון אירובי מעייף,וזורם טוב.
אין ברירה אז עושים אליפטיקל עם מוזיקה טובה בסבבה אין מה לעשות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() סקס
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() עידן - בהתחלה זה היה כמו הארה... כן - ככה אני רוצה לעשות אירובי.. אחר כך הבנתי שאני צריך למצוא משוגעת שתסכים.. (שתראה טוב - ותיתן לי 10 ביום) לא יודע אם יעבוד ..
איגרוף תאילנדי זה חזק... הייתי בזה פעם - נייס , בעייה יחידה - אני גר בגבעת שמואל - המקום האכותי היחידי שיש - זה אצל רועי נייגוז ברמת גן- נורא רחוק + לא יתאים לאורך חיים הסטודנטיאלי + עבודה שיש לי .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() הדבר הכי קרוב שמצאתי זה ללכת למגרש כדורסל- ולעשות רק משחקים מעייפים עם אנשים - בעיה שזה לא תמיד בדיוק אימון, ולא בהכרח שיהיה פרטנר טוב .
זה הכי קרוב למה שמצאתי עד עכשיו , אבל אני באמת מקווה שיש משהו מהנה + תורם יותר לאירובי |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() 0ק0 צצצ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אתה באמת חייזר, תן למישהו אחר לענות ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
סמל מין
|
![]() ריצה ושחייה
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() קח תשובה רצינית - שק אגרוף.
הדבר היחיד שמחזיק אותי בכושר. אין עליו ואין מלבדו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אני ממש אוהב את הסקי / אליפטי
מצליח לשמור על 70% דופק 90% מזמן האימון לא קשה מדי ושאתה רוצה לאמץ יותר את הרגליים אין בעיה להעלות קושי, קצב - הקצב בשליטה שלך מה שאני אוהב יותר מבהליכון שאם אני רץ זה בחוץ. ואצלנו גם יש על המכשירים טלוויזיה קטנה לכל מכשיר שאתה יכול לזפזפ בין הערוצים בכיף :] העברתי על המכשיר הזה שעות באמת בהנאה :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() הסקי/אליפטי יהיה טוב למי שיש לו ראש לדברים האלה :-)
צריך סבלנות של ישו בשביל להתמיד בדבר הזה כמה שנים - ויותר.. בגלל זה זה ברור לי ששום דבר ממשפחת ההליכונים - לא יחזיק מעמד - צריך משהו כיפי .. חייב להיות .. משהו.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() ספרינטים. זה אומנם לא אירובי כל כך, אבל המטרה זהה, והתוצאה כפולה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() היל ספרינט - ספרינטים על גבעה
לעשות כ 10 ספרינטים של 50-100 מטר על גבעה, בין כל ספרינט לנוח דקה אם נשאר לך כח תן ריצה קלה/אליפטי של 20-30 ד' אחר כך |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() כדורסל
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מישהו משחק fear שהוא בחושך...אין מילים.. | ninja | פיתוח גוף-כללי | 11 | 31-03-08 14:10 |
אלי אנה נהנה מהרוליקס | Shauder | פיתוח גוף תחרותי | 8 | 22-03-08 17:18 |
רבתי עם ילד קיבלתי ממנו מכה ליד העין... | oshri_p | פיתוח גוף-כללי | 26 | 08-10-07 14:45 |
יש כאן מישהו שהוא מדריך מוסמך ? בחדר כושר... | ohadhost | אימונים | 58 | 11-01-07 00:20 |