|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() תקשיבו חבר שלי הכין לי אימון אני התחלתי להתאמן לפני שבועיים עם האימון הזה עכשיו אני בצבא אז עד עכשיו לא היה לי זמן להתאמן ומעכשיו יש לי אז אני מתאמן מתחיל ...
הנתונים שלי הם 1.93 שוקל 89 אני רוצה לעלות במסה אך גם להוריד אחוזי שומן a – חזה, כתפיים, יד אחורית תרגיל מספר חזרות חזה לחיצת חזה מוט אולימפי 5x8-8-8-6-6 לחיצת חזה,שיפוע חיובי משקולות חופשיות 3x8 פרפר משקולות חופשי 3x10 כתפיים לחיצת כפתיים במכונה 4x6 חתירה בעמידה מוט w 3x8 הרחקת כתפיים לצדדים בעמידה 2x8 יד אחורית לחיצה צרפתית עם מוט 3x8 מקבילים 3xmax חזרות b - רגליים, גב, יד קדמית, בטן תרגיל מספר חזרות רגליים לחיצת רגליים 3x6 פשיטת ברך 3x10 כפיפות ברך 2x8 גב מתח 3xmax חזרות ֿפולי עליון אחיזה צרה, סופינציה 3x8 פולאובר 3x8 יד קדמית מוט w בעמידה 3x8 פולי תחתון יד-יד 2x8 בטן בטן בשיפוע 2x20 הרמת רגליים 3x12 עכשיו אני עושה 4 אימונים בשבוע... מה אתם אומרים? יש צורך לשנות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כן. אתה לא מספיק להתאושש מזה.. אם זה היה פעמיים בשבוע אז בסדר.. אבל 4 פעמים בישבילך זה לא יעבוד.
אם אתה מתחיל אני ממליץ לך להתחיל ss ככה לא תיתקע מהר. אם אתה לא רוצה ss אז לך על abc. אבל בתכלס הכי טוב ss 3 חודשים לאחר מכן abc 3 חודשים ואז תתחטב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אבל איך התוכנית עצמה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() על הפנים. תכנית אימונים למתחיל צריכה להתבסס על תנועות מורכבות, ולא על 9 סטים לכתפיים ולידיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תשנה ת'לחיצת חזה ל 4x6-8
לחיצת כתפיים תעשה עם מוט חופשי/דאמבלים בישיבה/סמיט' משין ו4x6-8 *חתירה זה בכלל עובד על גב.. מה קשור לכתפיים? במקום זה תעשה לחיצת כתפיים מאחורי הראש בסמיט' משין(שאל את המאמנים איך לעשות נכון). *תוסיף לאימון כתפיים תרגיל 1 לטרפזים(הרמות כתפיים עם דאמבלים או מוט) 4x10-15 *והנפות לצדדים תעשה 2x10 *תתחיל יד אחורית ממקבילים 3x8-10 לאחר מכן צרפתית 3x10 ולאחר מכן תעשה במכשירים עם החבל או המוט לגבי רגליים: תתחיל מסקוואט(4x8) אחרי זה לחיצת רגליים ואז פשיטות. לגבי גב: תתחיל ממתח באחיזה רחבה מאד. תעשה 4x8-10 אחרי זה בנט אובר/t bar row 4x8 לאחר מכן חתירה בישיבה 3x10 יד קידמית:קפיפות מרפקים עם מוט 4x8-10 ותבחר עוד תרגיל 3x10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תקח דף ועט ותרשום לעצמך תוכנית חדשה בלי זיוני שכל.
והעיקר שבאימונים שלך היו התרגילים בנץ',סקוואט,דדליפט,בנט אובר,ולחיצת כתפיים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() 1+...
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() Novice = סקוואט + משיכה + לחיצה.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
איך האימון? | גד"שניק | אימונים | 13 | 25-01-09 18:25 |
סדר האימון .. | benben | אימונים | 3 | 20-10-08 11:43 |
תפריט מסה שהכינו לי - זקוק עצות לשיפור - חברה כנסו! | Arnav_Kipod | תזונה ותוספים | 14 | 22-03-08 21:41 |
אךי האימון שלי? | WannaBe:] | אימונים | 6 | 13-12-07 14:23 |
איך האימון שלי: | mishaos7 | אימונים | 13 | 02-06-07 22:14 |