|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שריר היד הקדמי והאחורי שלי מפותחים ביחס לשריר האמה שלי..(שני השרירים באמה אני לא יודע את שמם).
אני מרים מוט w במכון בעמידה וגם פטישים יד יד.. רציתי לדעת אם זה עבודה שמספיקה לשריר הזה? אם לא, אפשר להוסיף משהו? עוד שאלה, החלק של הזרוע שהכי הכי קרוב לכף היד שלי (ממש קרוב למפרק) הוא רזה מאוד. רציתי לדעת אם קיים שם שריר שיכול להתפתח ויגדיל את האזור? כי קראתי באינטרנט שבאזור הזה יש מן שכבת שומן שלא נעלמת..ויש אנשים שיש להם אותה והיד נראית בסדר ויש כאלה שאין להם אותה והחלק הזה נראה רזה..נשמע לי כמו חתיכת בולשיט אז הייתי שמח לקבל תשובה מאחד מכם. תודה מראש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ברגע שתעשה דדליפט כבד האמה תגדל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מצתרף לקובה- אני עם דדליפט יחסית כבד בישבילי התחלתי תוך כמה שבועות לתפוס אמות מפחידות.
עם אתה רוצה אתה יכל לשלב תרגיל לאמות לקחת מוט w מאחורי הגב ולהרים עם שורש מפרק היד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() בלי שתכתוב את הנתונים שלך אני בטוח שדדליפט יעזור לך
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני חייב לציין שגם הייתי באותה הבעיה , ובמקרה התחלתי דדליפט(לסיבות של פיתוח הגב, לא האמה)
ופתאום אחרי חודש שאני עושה כבר תרגילים לאמות ולא רואה תוצאות ברגע שהפסקתי אותם והתחלתי דדליפט האמות החלו להתפתח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה מתח עם מגבת על המוט, זה גם נחמד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: אני חתיך
חדר כושר: קאנטרי קלאב לזקנים בלבד!
|
![]() הייתה לי אותה בעיה עד שהדדליפט עבר 100 קילו ועד שאשכרה התחלתי לאכול תנסה גם
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מוזר לי קצת מה שאתם אומרים... הדדליפט שלי על 130 ל3 חזרות (אימון קודם 125 ל5, יכולתי להגיע רק לשני אימונים השבוע בגלל טיול שנתי שגם הוא עייף אותי מאוד אז כנראה בגלל זה הכשל) ולא ראיתי הבדל גדול באמה עדיין. יכול להיות שזה בגלל שתמיד עשיתי אחיזה כפולה בדדליפט, כי לא ידעתי שצריך להתחיל להשתמש בה רק כשהדדליפט עולה למשקלים שכבר קשה מאוד להחזיק?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
עדיף מגנזיום אבל עם לא מגנזיום אז משולבת וכשהדדליפט יהיה כבד ותאכל בהתאם אתה תראה תוצאות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חכה שתיהיה בכיוון של 180~ במגנזיום צריכים להשתמש כל הזמן. גם באחיזה רגילה וגם במשולבת. לעשות דדליפט בלי מגנזיום זה כמו לזיין זונה בלי קונדום (moo) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() האמות יתחזקו מכל תרגיל לגב ומהרבה תרגילים לידיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני לא חושב שאפשר לקבל מחלות מין מדדליפט בלי מגנזיום
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() במה מגנזיום עוזר, ואיפה אפשר להשיג?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
פיגור ביד אחורית | EliPoG | אימונים | 29 | 09-09-10 17:36 |
שאלה|איזה אימונים יש בשביל שריר האמה ביד? | mr_boy99 | אימונים | 12 | 25-01-10 22:01 |
פיגור ביד הקדמית | amir19 | אימונים | 7 | 11-06-09 19:28 |
פיגור בחזה. | Apocalipsa | אימונים | 14 | 19-08-08 04:04 |
פיגור בחזה. | sa4 | אימונים | 6 | 18-03-08 15:29 |