|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() למה עושים ממנה כזה דבר נחשב?
מה ההבדל בינה לבין כל פחממה מלאה אחרת (לחם מקמח מלא, נגיד)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
הרב הראשי לישראלבודי
תאריך הצטרפות: Sep 2010
הודעות: 292
גיל:: 30
עוסק ב:: מחשבים ותקשורת - Compu-lab.co.il
|
![]() בס"ד
ידוע שזאת הפחמימה הכי הכי טובה (אין לי הסבר טכני לעניין) בדיוק עכשיו אני אוכל אותה
__________________
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() השאלה אם זה מבוסס על משהו, או שזה מסוג הדברים ש"ידוע" רק כי "ידוע" ועובר מפה לאוזן בצורה מעגלית עד אינסוף בלי שום בסיס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() 1. ריכוז קלורי גבוה יחסית (350-450 קק"ל ל-100 גרם).
2. כמות סיבים מסיסים ובלתי מסיסים גבוהה. 3. כמות חלבון גבוהה יחסית לשאר הדגנים. 4. אינדקס גליקמי נמוך יותר מרוב הדגנים (בסביבות 70-75). 5. תכולה גבוהה של ויטמינים מסוג b (בעיקר b1). כמות יפה של מגנזיום וסלניום. 6. תכולת שומנים איכותיים מהגבוהה בקרב הדגנים. בברכה גל ציון-פור
__________________
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() יש בשיבולת השועל הרבה סיבים תזונתיים שמסייעים לעיכול...
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אימון Fbw מיוחד | r0y | אימונים | 4 | 02-04-08 16:34 |
דדליפט... מיוחד. | Bullet | אימונים | 10 | 25-04-07 14:53 |
מיוחד לx-mas | Der Metzgermeister | פיתוח גוף-כללי | 6 | 25-12-06 20:44 |