|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() טוב אני חדש פה בפורום למרות שאני קראתי פה הרבה זמן ומתאמן חצי שנה.
לפני חודש ככה פרקתי כתף ומיד היא חזרה למקום לאחר כמה סטים עצבנים של דדליפטים ומשקולות. עכשיו הקטע שהלכתי לכמה רופאים צבאים- אחד בביקור רופא ושני אורטופד, ושניהם לא מצאו כלום לא ברנטגן שעשו לי ממיון שאליו הופנתי בגלל משהו אחר לגמרי.. כמובן שברנטגן לא יראו כלום.. החזרתי אותה למקום! אבל הכאבים נשארו! קשה לי להרים ביד הפגועה (שמאל) אפילו כוס חלב ובלי להרגיש עייפות ביד. הסברתי את זה לכמה רופאים והם פשוט חושבים שאני מחרטט אותם! ואני ממש לא! מה עושים? שמעתי מחבר שלי שהלך למיון ואמר להם שהוא פרק כתף והחזיר וישר אשפזו אותו כי זו פריקה חוזרת שלו ועשו לו mri וזה... ורק לי לא מאמינים! מה עושים? גם לא רוצים להביא לי אפילו תרופות לשיכוך כאבים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ברוך הבא לצה"ל . דבר ראשון הם יוצאים מנקודת הנחה שאתה עוקץ ורוצה לדפוק את המערכת
תתרגל לגישה הזו אתה לא תשנה אותה. תמשיך להתעקש ולא לתפקד ביד הזו ולהביא גם חוות דעת מרופא פרטי ותקווה שמישהו יהיה מספיק נחמד ויתיחס לבקשה שלך ברצינות ,העיקר לא לוותר. בהצלחה ושלא תדע עוד צה"ל
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בצער רב אני חושב שאני לוקח הפסקה ארוכה מאימונים | Max90kg | פיתוח גוף-כללי | 45 | 22-08-09 00:10 |
[שאלה] אני חושב שאני לא עושה מספיק תרגילים לידיים. | hasman90 | אימונים | 11 | 18-12-07 22:00 |
תגידו לי אם זה הגיוני מה שאני חושב | Gangster | פציעות ספורט | 3 | 17-12-06 01:01 |
שלוש שאלות כלליות שאני לא חושב שנשאלו עדיין | Fatty | תזונה ותוספים | 15 | 18-11-06 15:58 |