|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שאני קם בבוקר לאכול שיבולת שועל זה טוב?
אבל אינלי מושג איך מכינים אתזה אמרו לי שאפשר לעשות משו עם אבקת חלבון ומשו כזה לא ממש הבנתי מישו יכול לתת לי איזה משו שיצא לי טעים לאכול בבוקר? תודה רבה לכל העוזרים,אם משו לא מובן בשאלה שלי תגידו |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ת.נ.צ.ב.ה
תאריך הצטרפות: Apr 2009
הודעות: 1,124
גיל:: 18
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() מה נחשב לטוב? לא כבד לך תאכל
שים את זה עם חלב וסוכר במיקרו ל4 דקות, תאכל וסתום
__________________
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תבשל ש"ש במים וחלב עם אבקת חלבון או קקאו לשיפור הטעם או זוכרלוז
ש"ש קערה עם כמה ביצים ארוחת בוקר של אלופים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ש"ש+סוכר+קינמון+חלב ולמיקרו ל 4-5 דקות יוצא מעדן!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Apr 2010
הודעות: 90
כללי:: אחד שלא דופק חשבון רק המבורגרים :)
גיל:: בין 30- 40
|
![]() אני אוכל ש"ש 100 גרם (11 גרם חלבון) שם על זה דנונה (9 גרם חלבון) מערבב ובשניה יש לי אחלה ארוחת בוקר..+ 2 ביצים-רק תלבן (בערך 8 גרם חלבון) ואנחנו מקבלים אחלה ארוחת בוקר של 28 גרם חלבון בערך
![]()
__________________
במאסה כול החיים
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: May 2010
הודעות: 193
גיל:: 20.7
עוסק ב:: עד מתי נוב 08 כמה עוד הגב שבור!שבור ! שבור!
חדר כושר: רשת חנייה בע"מ
|
![]() הארחות בוקר שלי במאסה 250 גרם שיבולת שועל קרטון חלב 3%,אוכל את זה כמו קרונפלקס.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 8,664
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() טחן את השבולת בבלנדר עד שתתקבל אבקה.
תכניס לשייקר כוס שבולת, סקופ וחצי חלבון, ומיים קרים - והרי לך ארוחת בוקר למופת.
__________________
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אביב תגיד אבל השיבולת שיאול למשל של קוואקר צריך רשום לחמם אותה במים רותחים איזה 5 דקות לא?
ואז זה יוצא דייסה, אז מה אפשר גם ככה בלי לחמם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 8,664
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() לחמם זו אפשרות: אתה עושה את זה כמו מנה חמה, סוכרזית אחת, מיים רותחים, מכסה, ממתין 3 דקות, וקיבלת דייסה.
האפשרות השניה שעליה דיברתי היא להפוך את הקוואקר לאבקה ואז להטמיע אותו בתוך השייק של החלבון.
__________________
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה חשובהב לארוחת בוקרר | menib13 | תזונה ותוספים | 26 | 31-07-09 18:34 |
שאלה בקשר לארוחת אחרי אימון | Some1FromTheHell | תזונה ותוספים | 8 | 22-05-09 00:22 |
שאלה בקשר לארוחת אחרי אימון וארוחת לילה .. | LittleNigga | תזונה ותוספים | 21 | 20-01-08 23:08 |
שאלה בקשר לארוחת צהריים | r0y | תזונה ותוספים | 7 | 03-09-07 12:06 |
שאלה בקשר לארוחת בוקר וארוחת ביניים | מוטי | תזונה ותוספים | 2 | 11-08-07 16:35 |