|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני רוצה לקנות דמבאלים(מתברגים) ופלטות במשקל של בערך 30 קילו (אם צריך להוסיף תגידו כמה בערך)- אם אתם ממליצים לקנות גם מוט ארוך אז תגידו
איזה תרגילים אפשר לעשות עם הדברים האלה? (אה ויש גם מתח) תודה לכולם |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 4דברים אתה צריך כלוב מוט ומשקל אולימפים וספה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() יואו חלאס עם הכלוב הזה
אני לא מתאמן עכשיו מסה חיטוב ss בלאגנים לשפר כוח אחי אפשר לעשות את זה גם בלי כל כך הרבה ציוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() אז גם פה כולם ישר שולחים אותך לקנות מלא ציוד?
חשבתי פה זה אחרת יש לי הרבה חברים ש"התאמנו כמו ליצנים" והם לא נראים אחי כמו ליצנים |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() חבר, בשביל להתחיל ולא ביקר....תיקנה לך ספה שמתכוננת למס' שיפועים, רצוי ספה עם מתקן ללחיצת חזה...אתה יכול להתחיל בספה פשוטה ואם תרצה להשקיע ותראה שזה זורם תקנה יותר יקר....בנוסף תקנה בהתחלה מוט ארוך של 1.80...ושתי מוטות קצרים (דאמבלים) ותקנה משקל בתפזורות..רצוי 4 מכל משקולות עד 5 ק"ג ו2 של משקלים כבדים יותר..ובשביל התחלה יהיה לך המון אפשריות להתחיל..אם תתאהב תתחיל להשקיע, חבל להשקיע מההתחלה...מקווה שעזרתי...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() עזרת מאוד אחי
ממש תודה לך אם אפשר קישורים לספה שאתה מתכוון (ומשקולות חשבתי לקנות 2 מכל דבר: 1.25,2.5,5,10 ואולי גם 15 ככה אני יכול לעשות כל מספר שאני רוצה תחשוב על זה ואם אתה מוא מספר שאני לא יכול לעשות תגיד מוט 1.80 זה טוב?באתר powersport המוט 1.80 של waimbly זה פשוט לא נותן לי לשים קישורים ואחי אם אתה יכול להביא קישור לספא כמו שאתה מדבר עליה זה יעזור יש לך מסנג'ר או משהו כזה? אם כן תשלח לי בפרטי יש לי כמה שאלות לשאול אותך ואתה היחידי בינתיים שבאמת עוזר תודה אחשלי |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() שמע...אני לא רוצה לפרסם קישורים פה של אתרים מתחרים כי זה נוגד תקנון וכאלה...בכל אופן פשוט כנס לאתר כלשהו ותקנה מיטה שיש לה הכי הרבה אפשריות הזזה של המושב והגב בשביל מגוון רחב של תרגילים כמובן שמה שיותר משוכלל עולה יותר..אז תיקח משו שמתאים לכיס..תעשה סקר שוק..לגבי משקולות אני ממליץ לקחת הכול כפול 4 בשביל הדאמבלים אבל תעשה את השיקול שלך...ומוט 1.80 מעולה..תוכל לעשות מגוון רחב של תרגילים..
כמו כן חשוב שהמוטות עזר ללחיצת חזה יכולו לעלות ולרדת גם ותוכל להעזר בהם לקחת מוט מגובה בשביל סקוואטים ומילטרי פרס...בכל אופן תשאל שאלות ואשמח לעזור לך...בכל מקרה אני השקעתי בערך כ1500 ש"ח בציוד וקניתי הרבה ציוד יד שנייה..ואני מאוד נהנה בבית להתאמן למרות שבאוניברסיטה ..אני גר רחוק מהבית ואני כן רשום לחדר כושר...(ד"א..מאוד חשוב לראות שיש לך חלל לכל זה..כי לי יש חדר גדול יחסית עם כל הציוד...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תפסיק לזיין בשכל לנושא לפני שהתחלתי במכון התאמנתי בבית וגדלתי מאוד יפה זה מספיק מה שרשמת רק תאלתר ספה שתוכל לבצע דחיקות..
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() טוב אז אני חשבתי לקנות
4x1.25 4x2.5 4x5 4x7.5 4x10 בסך הכל יוצא לי 105 קילו במחיר של 630 שקל (86.90 מע"מ) ועוד 4 מוטות דאמבלים (אני כנראה קונה עם אחי ואז נתאמן ביחד ומוט אחד של 1.80 שהכל יוצא- 335 שקל (לא כולל מע"מ)- אני יכול להוריד מזה 40 שקל אם אני קונה את הדמבלים בלי ספוג כזה אתה יודע ליד (הספוג הזה טוב או לא? אם זה יותר טוב אני אוסיף 40 שקל אבל אם זה מעפן אז לא שווה להוסיף) בקשר ספה מצאתי יד שניה שני ספות מעניינות- אחת 300 שקל אחת 400 שקל אני לא ממש מבין הבדלים אבל אני חושב בכל זאת שה-400 יותר טובה בסך הכל מחיר כולל 965(מתוכו 133.10 מע"מ)+300\400 תלוי איזה ספה סך הכל 1365/1265 1 מוט 1.80 מטר 4 דאמבלים משקולות בסך הכל של 105 קילו שווה? המחירים סבירים? לאיזה משקלים אתה הגעת ובתוך כמה זמן? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() המחירים סבירים..אני אישית קניתי 5 ש"ח לק"ג ברזל ביד שניה...
לגבי ספות...תעלה תמונה של הספות ואגיד לך מה אני חושב..ולגבי הדאמבלים? בתאכלס זה לא ממש משנה לדעתי... לגבי התקדמות, זה אישי, אני בן 23..והייתי מתאמן בתיכון, וקניתי את הציוד בצבא לקראת שיחרור לפני הלימודים באוניברסיטה ...אז אי אפשר להשוואת התקדמות..אבל אפשר להגיע לתוצאות לא רעות...בסופו של דבר יש עוד הרבה גורמים שמשפיעים...והאימון הוא לא הגורם הכי משפיע על התפתחות וגדילה..יש פקטור גנטיקה ופקטור התזונה...בכל אופן לדעתי תתחיל בקטן..הכי הרבה תמכור אחרי זה...זה ימכר בלי בעיה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() זה בידיוק מה שאמרתי
כל מה שאני קונה פה זה במחירים שיד 2 אני מוחר בכיף (6 שקל לקילו וספה ב-400 שקל) זה התמונות: אני לא יכול לפרסם קישורים >< אחי אני אנסה לשלוח לך בפרטי אם לא תגיד לי אם יש לך אימיל או ממשהו כזה אני אשלח לך תמונות אחת 400 אחת 500 תגיד מה כדאי פתחתי אלבום תמונות תסתכל באלבומים שלי 1 2 3 זה אותה ספה שעולה 400 4 זה ספה אחרת שעולה 500 נערך לאחרונה על ידי roee_lavi, 05-09-10 בשעה 15:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() התמונות לא עושות חסד עם אף אחת מהספות..לצערי...אבל בין שניהן נראה לי השנייה עדיפה...
בוא אני אראה לך תמונה של ספה שהייתי ממליץ להתחיל.. ![]() יש לי דגם ישן יותר של הספה ויחסית אני דיי מרוצה... כמו כן יש לי עוד ספה נוספת שהיא חופשית יענו ספסל ריק...לתרגילים נוספים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר מתחיל
|
![]() כמה זה עולה זה? מעל 400 זה יקר 500 זה אוליי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר מתחיל
|
![]() יד שניה אני קונה
מה הייתה הבעיה בראשון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר מתחיל
|
![]() אישית אני לא אוהב שאת החלק האחורי בספסל...אז הגובה שלו משתנה עם מוט מאחורה..אני לא אוהב את זה...
שמע...תחפש טוב טוב ביד 2 אולי תמצא דילים טובים....ושוב התמונות שהראת לי לא ממש רואים בהם טוב..תנסה להביא תמונות כמו שאני הבאתי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה לבנות תוכנית אימון בייתי | zDeadly | אימונים | 0 | 12-06-10 23:50 |
אימון בייתי | mrkrabxD | פיתוח גוף-כללי | 5 | 13-12-09 09:45 |
ציוד בייתי. | avishav1 | פיתוח גוף-כללי | 7 | 21-09-09 13:28 |
[אימון בייתי] מדריך מפורט | Leo | אימונים | 43 | 21-09-07 21:17 |