|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן חברים אני מתאמן כמעט שנה כבר ואת האמת אין לי שום יחס להתקדמות שלי אז רציתי לדעת אם אני בדרך הנכונה:
הנתונים שלי לפני התחלת האימונים: משקל - 75 יד - 32 גובה - 182 היום משקל - 86.5 יד - 40 קצת משקלים: דדליפט - 120 סקווט - 110 אחוז שומן קצת בעייתי לי לתת תשובה מדוייקת בגלל השיטות הלא מדויקות שקיימות בחדרי הכושר בכל מקרה אני על משהו כמו 14% פלוס מינוס...חח הכי חשוב רואים את הריבועים.. תוכנית אימונים abc אני באמת מתכוון ללכת עם התחום הכי רחוק שאפשר רק השאלה אם ההיתקדמות מאפשרת לי להגיע לרמה מסוימת תוך כמה שנים. תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לשדוד את תנובה
|
![]() ההתקדמות מעולה...
תוודא שאתה עושה את הסקוואט והדדליפט נכון.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הסקווט טוב.
הדדליפט יש לי בעיה, קשה לי ממש ליצור לורדוזה מותנית (להרים תוסיק ולהבליט חזה) כאילו אין לי גמישות שם בזמן שאני מתכופף למוט..בעיקרון אני עולה עם גב ישר וחזה בולט כמה שאני יכול. בינתיים אין בעיה בגב..חח.. אגב, אני שמח שההתקדמות שלי טובה, גם אמרו לי שכל הסקרצ'ים שנוצרו בין הכתף הקידמית לזרוע מעידים על כך.. לאיזה נתונים מגידים כדי להתחיל להתחרות. (כמעט שנה מסה-ממשיך עד האביב הבא ואז חיטוב בתקווה ל100 קילו עד אז)
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על התגובה.
אפשר רק התייחסות קצרה לתגובה האחרונה שלי.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הסקרצ'ים אתה מתכוון לסימני מתיחות?
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כן , במיוחד ביד הימנית יש לי סימנים שמגיעים כבר על חצי מהבייספס.
זה הזוי לגמריי. אבל אני מאמין/מקווה שקיים טיפול לדברים האלה.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה בנוגע למילטרי פרס והביצוע של התרגיל שאלה כללית | The-One | אימונים | 15 | 27-03-09 08:05 |
[שאלה כללית] אבקת חלבון | Devine | תזונה ותוספים | 11 | 25-08-08 23:01 |
שאלה כללית | WWE=STEROID | פיתוח גוף-כללי | 5 | 17-03-08 23:49 |
שאלה כללית | Motke | תזונה ותוספים | 11 | 16-10-07 13:35 |
שאלה כללית... | Sinai11 | תזונה ותוספים | 6 | 03-11-06 17:27 |