|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני לוקח קריאטין כבר כמה שבועות...
עכשיו היום אני יוצא מותר לי לשתות וודקה? או שאין שום קשר בין הוודקה לקריאטין? תודהה לעונים זה דחוףף |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() לא מומלץ.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() לפי כמה מקורות שקראתי, אתה יכול לשתות, אבל במינונים לא גבוהים מדי ולא בתדירות גבוהה - פעם בשבועיים עד פעמיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() אני לא בטוח , אבל אם אתה כבר שותה תדאג לתשות גם הרבה מים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני הייתי לוקח קריאטין ושותה איתו אלכוהול..
נראה לי שלא יכול לקרות הרבה, אבל תדאג כמו שדמון אמר, לשתות הרבה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() יש מחקרים שמראים שאלכוהול פוגע בבניית השריר. יש כאלה שמראים שאין קשר.
מה שאומר שכדאי שתעשה הכל במידה. שתה אלכוהול פעם עד פעמיים בשבוע אם זה ממש קריטי לך. עדיף שלא, אבל כולנו בני אדם ומדי פעם אפשר :-) בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() אם אני ישתה 300 מ"ל של וודקה 40% זה יכול לגרום לנזק בגלל שאני לוקח קריאטין?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
עוסק ב:: אומנויות לחימה
חדר כושר: אוניברסיטת ת"א
|
![]() אמרו לך כבר ..
אתה יכול לשתות לא במידה גבוהה מידי, ותדאג לשתות עם זאת כמות גדולה יותר של מים. תהנה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
אלוף האלופים - חבר על
|
![]() אלכוהול משתן, קראיטין סופח נוזלים.
אישית בתור ספורטאי אני לא ממליץ בכלל על אלכוהול, שלא לדבר על וודקה. מידי פעם כוס יין אדום, לא מעבר.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() שתה בקטנה ושתה עם זה הרבה מים\עירבוב.
תשתדל לשתות אלכוהול רק כשצריך..למשל באירועים וכאלה לא סתם בכל שישי. זה רעל שחבל על הזמן |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אוי ואבוי, מי ישמע כולם כאן ספורטאים מקצועיים... תנו לעצמכם קצת חופש, מי שלא מתחרה ואין לו מטרות בשמים, יכול להרשות לעצמו לשתות כמות יפה פעם בשבוע. גם לאכול ג'אנק פוד וממתקים זה לא בריא, אבל לא ראיתי מישהו שואל על זה שאלות
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אפשר במקום סוכר ענבים לשתות כוס תירוש? | bored2death | תזונה ותוספים | 5 | 24-01-09 19:12 |
האם בחיטוב אפשר לשתות סוכר ענבים + אבקת חלבון לאחר האימון? | rg12 | תזונה ותוספים | 18 | 01-11-08 18:02 |
אפשר לשתות בירה בתקופת חיטוב? | דיאס | תזונה ותוספים | 4 | 27-08-08 20:56 |
אפשר לשתות את הקריאטין עם מיץ? | KOKO16 | תזונה ותוספים | 9 | 24-08-08 21:23 |
בקשר לקריאטין - לשתות על בטן ריקה ? | irmia | תזונה ותוספים | 14 | 12-08-07 19:38 |