|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היי אשמח לקבל עזרה מאנשים שמבינים בעניין
בקיצור, בן 17 הכושר הנוחכי שלי הוא לרוץ 4 ק"מ בערך ב20 דקות(אני לא יודע לא שיא בכלל) המטרה שלי עד ה10.10(יש תחרות של נייק בתל אביב) לעשות 10 ק"מ בערך ב60-55 דקות. אה והדופק שלי אם זה רלוונטי כי 68 לדקה עכשיו השאלות הן כאלו: האם זה אפשרי בחודש וחצי לבצע את השיפור הזה מבלי להיפצע? עכשיו הבנתי כבר מהרבה מקומות שהדרך המהירה וטובה ביותר לשיפור הסיבולת למרחקים ארוכים היא אימוני הפוגות עכשיו השאלה שלי היא האם זה נכון? ואיך להנות אימון הפוגה? כי בחיים לא התאמנית ככה אני רגיל לאימונים מתמשכים.. זאת אומרת כמה לרוץ כל סט? כמה זמן? מה לעשות במנוחה, לרוץ/ללכת? כמה סטים וכו'? אשמח תשובה אני צריך אותה די בדחיפות כמו שאתם רואים אין לי הרבה זמן תדוה מראש=]
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תדוה קראתי מאמרים אבל העניין הואש אני צריך דלעת לבנות את התוכנית אימונים הזאת של ההפוגות ואני לא ידוע איך ואני אשמח אם מישהו יעזור
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני מציע לך לקורא קודם ואז לבנות אבל אני יביא לך סתם תוכנית שתבין תעיקרון
10 דקות ריצה קלה חימום אחר כך 10*1000 עם מנוחה של זמן הבצוע של ההפוגה בין לבין+10 דקות שחרור אחר כך כמובן שזה לא למתחילים זה רק שתבין תעיקרון... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אז אם אני נגדי אתחיל עם 700*4 בערך וזמן המנוחה יהיה בינהם כזמן הריצה
ולאט לאט אעלה את מרחק הריצה ואת הסטים זה אמור לשפר כושר בצורה מהירה יחסית? כאילו רואים תוצאוות מהר? והאם זה באמת עדיף מהלתמיד לעשות ריצות ארוכות ולאט לאט להגדיל את המרחק? אה ובמנוחה לעשות ריצה קלה או הליכה מהירה או מה?
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אפשרי לעשות את זה אבל זה לא יהיה שימושי למרחק שאתה רוצה סתם דוגמא אם אני רוצה להשתפר ב2000 אז עושים 500*5
קודם כל לפני שאתה מתחיל הפוגות אתה צריך להיות מסוגל לרוץ ברצף את כל ה10 קילומטר לגבי זמני המנוחה אני עושה ריצה ממש קלה על גבול ההליכה המטרה שלך להחזיר את הדופק למצב נורמלי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() הבנתי אז אני עדיין לא משמ בכושר המתאים לאימון הפוגות זה כנירא יותר מאתים בשיל לשפר את הזמן
תודה עכשיו הבנתי=] אני כבר עושה 5 ק"מ ומעלה אני מאמין שאני אמשיך להתאמן ריצות אורוכת אני כבר ל10 ככה d:
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה בקשר לריצה | haim15 | אימונים | 12 | 08-01-10 03:38 |
שאלה| אימון ביתי, מחפס הצעות לשיפור | בוב השקנאי | אימונים | 5 | 09-10-07 22:01 |
שאלה בקשר לריצה | sason | אימונים | 1 | 17-05-07 14:54 |
שאלה בקשר לריצה | tomerzhr | אימונים | 2 | 11-02-07 21:08 |
שאלה בקשר לריצה | tomerzhr | אימונים | 1 | 11-02-07 21:00 |