|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חלק אומרים שהעמסה נשארה השיטה המצליחה וחלק אומרים שמומלץ כל יום 5 גרם לפני או אחרי אימון , מה אתם אומרים ? ותענו תשובות עם ידע ומבוססות ולא סתם דעות אישיות ומה שנראה לכם..
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני גם לא מזמן רכשתי קריאטין, ע"פ המלצת המדבקה שבגב הקופסא ונציגי החנות באתר (התקשרתי לקבלת עזרה בסוגייה הזאת), אם זאת פעם ראשונה שאתה לוקח מומלץ להתחיל עם העמסה במשך שבועיים-שלוש ולאחר מכן 5 גרם לפני ואחרי כל אימון במשך עוד 3 שבועות (אני לא בטוח בנוגע למספר השבועות, כבר לא זוכר מה אמרו) ולאחר מכן לקחת הפסקה של שבוע-שבועיים מהקריאטין עד לשימוש הבא.
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אבל זאת לא הפעם הראשונה הפעם הראשונה הייתה לפני שנה בדיוק וזאת הפעם השניה
![]() |
#4 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() שיטת העמסה תוביל לתוצאות מהירות יותר משיטת ה 5 גרם בלבד ביום.
לטווח הארוך אין כל שוני בין שתי השיטות.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אבל בסופו של דבר התוצאות יגיעו ? כי אני קיבלתי חצי קופסת קריאטין , יש בה 100 מנות וזה יוצא לי 3 חודשים ו10 יום התוצאות יגיעו אותו דבר בסופו של דבר? רק שב5 גרם יותר מהר?
ושאלה נוספת שלי איך הולכת שיטת העמסה כי שכחתי איך לעשות זאת ..?
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
שים לב טוב לדבריי. שיטת העמסה תוביל לתוצאות,או נגדיר את זה כך,לכמות אופטימלית של קריאטין בזרם הדם מהר יותר. 2. תוכל להעזר במדריך לשימוש בקריאטין שנימצא באתר. http://www.israelbody.org/Index.asp?...&ArticleID=391
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי חבר לוקח 20 גרם לפני אימון ו-20 גרם אחריי , לא יודע אם זה טוב לקחת ככה אבל התוצאות שלו מדהימות תוך חודש אחד .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי , תודה אני אעשה כנראה את שיטת העמסת קריאטין הזאת : למשך 7 ימים העמסה , ולאחר מכן למשך 8 שבועות , ביום עם אימון כפית לפני ואחרי , ללא אימון לא לקחת בכלל או רק בבוקר
מה אתה מייעץ לי ? תודה מרראש עריכה: כרגע אני סתם מחפש לי באינטרנט ואני רואה עשרות שיטות העמסה שונות , תמליץ לי על אחת .. תודה
מאסה מאסה : ) נערך לאחרונה על ידי digidigi, 25-08-10 בשעה 15:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() "המדריך" לשימוש בקריאטין טוב.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
קניתי היום קריאטין טהור MonoHydrate +סיריוס מאס ויש לי כמה שאלות | Goblin-Dest | תזונה ותוספים | 11 | 06-05-08 06:26 |
מחפש מחקר שמשווה בין קריאטין טהור לפורמולות קריאטין | ohad1011 | תזונה ותוספים | 23 | 07-03-08 12:17 |
קריאטין טהור | lion507 | תזונה ותוספים | 2 | 17-12-07 21:12 |
אמא שלי פוחדת מגיינר - אחרי שקניתי אותו | Azarzel | תזונה ותוספים | 2 | 07-10-07 23:48 |