|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן!
רציתי לדעת עם בחלב יש חומצות אמינו? על הדרך אני ישאל עוד שאלה בשביל לא לפתוח עוד פוסט... שילוב של פחממה מלאה עם פשוטה הופכת למלאה כמו בחלבון?
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() 1.נראה לי שכן בכמות קטנה
2.כן אבל אתה לא תדע כמה חלבון לא מלא הושלם בתהליך ספיגה/עיכול של האוכל , לכן לא ממש מחשבים את החלבון הלא מלא... מה שכן קיטניות+דגן יביאו לך חלבון מלא ,ועוד שילובים כאלה מוזרים ואחרים . מה שלא יהיה בטוח לדוגמה לחם עם בשר , לא בהכרח הכל יושלם לכן לא מחשבים דבר כזה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אין כזה דבר פחמימה מלאה. המושג הזה מתיחס רק לחלבון, והכוונה בו הוא שהחלבון מכיל את כל 8 חומצות האמינו החיוניות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תודה!
הבנתי שבחלב יש גם חומצות bcaa ... המליצו לי לשתות חצי שעה לפני אימון כוס חלב (250 מ"ל)
![]() |
#5 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() ציטוט:
פחמימה מורכבת: לחם מלא אורז מלא קמח מלא וכו פחמימה פשוטה : סוכר לחם לבן אורז לבן וכו אתה אולי מיתכון לזה שבשביל להשיג חלבון מלא צריך שלוב של דגן ואז זה נהפך לחלבון מלא כמו אורז ועדשים לחם וחומוס וכו
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אתה יכול לאכול שעה-שעה וחצי לפני אימון ארוחה עם חלבון, זה לא משנה איזה מקור חלבון אתה צורך. גבינות, חלב, בשר, ביצים, דגים... הכל הולך. |
|
![]() |
![]() |