|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי הרבה זמן שלא עידכנתי
אשמח לתגובות. אימון רגליים-גב-יד קדמית מהיום ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() ללא ספק איש יקר גדלת !
בתור אחד שמכיר אותו במציאות אני מעיד בזאת כי התמונות הללו לא משקפות אפילו חצי מהחיטוב והגודל האמיתי שלו ! מדהים ! זכית בגנטיקה משובחת ביותר ... תמשיך להפציץ !
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח דדליפט עם פחות מ140 קילו. אתה נראה קצת רעב, אולי תאכל?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני אוכל יותר מכל אחד שאתה מכיר זה דבר ראשון
דבר שני אני לא עובד בטווחים נמוכים של חזרות כמו שאתם עובדים אני לא בss אני עובד 3 אימונים בשבוע a b a ואז b a b מבצע 5 סטים ולא של 5 חזרות כמו שאתם מבצעים פה זה לא בעיה לעשות דד ליפט של 180-200 קילו ל1-5 חזרות ולסט אחד או 2-3 אני רוצה לראות אנשים מבצעים סקוואט 5 סטים אחרכ עוד לחיצת רגליים עם 12 חזרות 5 סטים כפיפת ברכיים במכונה ואז לבוא לעשות 5x12 למשל בדדליפט עם 140 ואחרכ עוד להמשיך לאימון גב יד קדמית
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() פשש סוווס איזה יד אחורית
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() אחי ללא ספק אחד הבחורים הכי חטובים שיצא לי ליראות,ההפרדות שיש לך בכתף וכל הורידים האלה זה פשוט מדהים גופה יפה מאוד כל הכבוד תמשיך ככה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() שאפו אחי
גובה? היקף יד?
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
דבר שני מה אתה רוצה להגיד בזה? שאתה מתאמן באופן ליצני ואנחנו לא? מה זה השטויות האלה של דדליפט 12*5 ועוד אחרי סקוואט לחיצות רגליים ועדו איזה תרגיל חרטא כלשהו. כל הכבוד על החיטוב, דרך אגב באמת שזה לא משהו אישי אבל נראה שאיבדת מאסה מהתמונות הקודמות. דרך אגב אשמח לראות דדליפט של 200 לחזרה אחת, כמובן אם בראש שלך לצלם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מטורף אתה אחי ... תמשיך כך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() סחטיין אתה נראה מעולה. מה שכן אני מסכים עם החברה שלעבוד בנפח פסיכי זה לאו דווקא יעיל. אומנם קשה להסביר ואתה באמת נראה מעולה עם מאסה מכובדת וחיטוב פסיכי, אבל רואים שאתה לא עובד כבד, אתה נורא רחב ומפותח אבל אתה לא עבה יחסית... ככה או ככה - בהצלחה!
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי מושג אחי הרבה זמן לא מדדתי היקף יד
משקל עכשיו 85 גובה 180 בערך
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וגם עוד הרבה בבסיס בצבא (בסיס של 2000 איש) לא יצא לי לראות אדם שאוכל בכמויות שלי אני אוכל ביום רגיל 5000-6000 קלוריות בצבא וכשאני מגיע הביתה בסופשים אני אוכל קרוב ל10 ויש ימים שאני מגיע ל15 אלף קלוריות בכל מקרה המטרה שלי היא לא לעבוד כוח , מאז ומתמיד עבדתי נפח אבל עדיין אני עובד יחסית עצים וכל אימון אני מצליח לעלות במשקלי עבודה שלי אז אני לא רואה סיבה להפסיק עם התוכנית עבודה שלי. וכן האימונים שלי קשים אני מתאמן אומם 3 פעמי בשבוע אבל כל אימון הוא 36 סטים זה לוקח לי בערך שעה ורבע של אימון . בכל מקרה לגבי הדדליפט 200 לחזרה אחת ניסיתי סתם בשביל הקטע לא מזמן להרים והצלחתי זו לא בעיה גדולה. אנשים פה מרימים 160 ל3 חזרות , תאמין לי שזה לא קשה כמו להרים 140 ל12 חזרות ל5 סטים אתה מגיע למצב שאין לי נשימה כבר , שורף לך , זה קושי מסוג שונה כשעובדים בטווח נמוך זה פשוט מרגישים משקל גדול שמנתגד לך אבל אין סבל רציני
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() Hadash, עם כול הכבוד למאסה שלך. אתה נראה מאוד מחוטב, אז באמת קשה לי לאמין שאתה אוכל 6-5 אלף קלוריות ביום... ואם כן אתה פשוט עם גנטיקה מעולה ברמות.
לגבי מה שאתה אומר לגבי תוכנית האימונים שלך, אם כיף לך לגרום לעצמך סבל כמו שאתה מתאר אז שהיה לך בכיף. בכול אופן, אני מציע לך לראות את הסירטונים האלה,
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() רגליים נראות ממש חלשות יחסית לפלג גוף עליון
וכן נראה באמת שירדת מסה מתמונות הקודמות |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
כללי:: כל צהוב צריך לצלוב
עוסק ב:: מנסר גופות
|
![]() רואים שהוא גדל מהתמונות הקודמות,
בכל עובדה שמה שהוא עושה עובד, נקודה. הוא נראה אחד מהטובים בפורום, בטח בין אלה שלא מתחרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
טוב, אתה מגיע ל15 אלף קלוריות. אני לא מאמין שאתה אוכל 5-6 אבל זה רק אני, וכל ה2000 האלה שאתה מכיר אתה בודק להם כמה הם אוכליםפ? מחשבים את זה בגולינגו כל סוף יום? לא נראה לי. בקיצור בינתיים ראיתי ממך רק דיבורים 200 קילו דדליפט לחזרה אחת זה כן בעיה, ואני לא מדבר על עצמי, אני מדבר על רוב המתאמנים , שאתה לא תראה שהם ירימו כאלה משקלים. ועוד משהו אתה לא עובד עצים(בניגוד למה שאתה חושב). ועוד משהו(#2) ההרגשה שלך זה לא אינדיקציה לרמת האימון ולהשפעה שלו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() פשש אחלה גודל.
אני ממליץ לך להוריד את הכפפות בזמן האימון. בהצלחה בהמשך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() מצטרף לבקשה של 200 קילו rm1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחי אם אתה כזה ג'ון בריון תביא סרטון, את הרבעי סקוואט שלך כבר ראינו לא מזמן. בנתיים כל מה שאתה כותב זה בלה בלה בלה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד אחי, תמשיך ככה, החיטוב פשוט מטורף
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מאסה מאסה מאסה ועוד מאסההההההה | hadash | גלריות הגולשים | 45 | 15-06-09 23:53 |
מאסה | shlomi1994 | תזונה ותוספים | 13 | 04-01-09 00:34 |
תקופת מאסה... | amir1990 | תזונה ותוספים | 7 | 05-09-08 18:11 |
תמונות מכמעט סוף מאסה(עוד חודש מאסה) תגובות בבקשה | HareLevi | גלריות הגולשים | 21 | 02-03-08 17:23 |
אוף, מאסה. | dor_dru | תזונה ותוספים | 0 | 13-12-07 22:44 |