|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כותרת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() בוטנים, כמו רוב המקורות מהצומח, מכילים חלבון חסר. הערך הביולוגי הוא פחות מ-70.
בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אנא ממך , במטותא , או כמו שאומרים הצעירים , "בחייאת" , אם אינך יודע את המספר המדוייק - אל תנקוב בו , תן למשתמשים אחרים שכן יודעים לעזור , כך לא נטעה את עמיתנו , המספר המדוייק הוא כמובן 55 , תודה מראש . נערך לאחרונה על ידי מותן כסל, 13-07-10 בשעה 23:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() ציטוט:
"מותן כסל" תתחיל להרגע, פעם אחרונה שאתה פונה ככה לגולש בפורום ולא משנה מה מעמדו. כולנו בני אדם ואם מישהו טועה אתה מוזמן לתקן(בצירוף סימוכין), כולה מדובר בכמה חלבון יש בבוטנים, ולא מדע טילים, אני לא חושב שיש לך במה כזה להתנשא מעל מישהו שבטח לא מעל גל. לשאלת פותח האשכול, אכן הערך הגליקימי עומד על כ55 ממה שידוע לי, אבל כבר ניתקלתי במקומות שכתבו 65. אלו חומצות האמינו אותם הוא מכיל(כולל כמויות)- שים לב שזה ל100 גרם! Protein28.0g ========== Tryptophan231mg Threonine610mg Isoleucine978mg Leucine1812mg Lysine945mg Methionine291mg Cystine375mg Phenylalanine1427mg Tyrosine1006mg Valine1146mg Arginine3247mg Histidine655mg Alanine1092mg Aspartic acid3272mg Glutamic acid5422mg Glycine1621mg Proline1173mg Serine1285mg אגב, כדי להשלים את החלבון החסר שיש בבוטנים, הייתי ממליץ לשלב חזה עוף(מכיל בידיוק את החומצות אמינו שחסרות לך בבוטנים) בהצלחה!
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ראשית הרשה לי להתנצל מעומק ליבי אם תגובתי פגעה ברגשותייך או ברגשותיו של עמיתך, גל , אציין גם שאין בי דבר מלבד כבוד (הדדי, יש לציין) כלפיי הבחור , שבמהלך שהותי בפורום הרשים אותי לא אחת , אך במקרה הנדון הרגשתי שנעשה עוול לפותח האשכול , שקיבל תשובה לא מדויקת , במהלך לימודיי באוניברסיטת אוקספורד , מרצי היקר לי מכל אמר לי כך : "מותן , דע לך שהוגי דעות ואנשים רבי מעלה לאורך כל ההיסטוריה נשמרו בלשונם , ולכן דייק בעובדות. כפי שנאמר, חיים ומוות בידי הלשון" לכן ראיתי לנכון לתקן את מר ציון-פור , מקווה שנוכל להשאיר את אי-ההבנה הזו מאחורינו , בברכה , |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() מותן....להרגע
ואנחנו מדברים על ערך ביולוגי או אינדקס גליקמי
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה אבל על התשובה המפורטת והעצה המעולה =] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() ציטוט:
הרי אתה אומר שהמספר הוא 55, למרות שיש כאלה שיחלקו עליך ויגידו מספר גבוה יותר. בכל מקרה לאחר חיפוש באינטרנט, לא מצאתי אף מקור שטוען שבבוטנים יש יותר מערך ביולוגי של 70, ומכאן באה המלצתי. בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() כמובן שהתכוונתי לbv ולא לgi, אני מאשים את השעה... (:
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חלבון בחמאת בוטנים. | -DMD- | תזונה ותוספים | 14 | 27-04-10 22:22 |
כמה גרמים בחמאת בוטנים? | גד"שניק | תזונה ותוספים | 1 | 13-09-09 00:41 |
מה הערך הקלורי שיש בכף אחת של חלבון 30 גרם | mb512 | תזונה ותוספים | 9 | 28-02-09 12:46 |
שאלה|חמאת בוטנים עד כמה זה שומן איכותי לעומת בוטנים רגילים כנסו. | The-One | תזונה ותוספים | 3 | 02-06-08 19:47 |