|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() המישקלי עבודה שלי לאחר חודשיים וחצי של אימונים:
גובה:1.66 בן:16 עוד חודש מישקל:65 עושה מסה עד 70 מקווה לסיים עוד חודשיים שלוש א''ש:לא יודע אימון a: לג פרס: 122 וחצי לשלושה סטים 8 חזרות האק סקוואט: 82וחצי ל-3 סטים 5 חזרות בנץ פרס: 65 ל3 סטים 5 חזרות הרמת תאומים: 85 3 סטים 8 חזרות פרפר: 40 ל3 סטים 8 חזרות ידים מוט w בישיבה: 20 3 סטים 8 חזרות לא כולל המוט אימון b: בנט אור ראון: 55 3 סטים 5 חזרות מתח עושה עד שאני מיתפרק 3 סטים דידליפיט: 40 סט 1 5 חזרות התחלתי את התרגיל רק שבוע שעבר כולל מישקל המוט מיליליטרי פרס: 42וחצי 3 סטים 6 חזרות לחיצה צרפתית: 20 3 סטים 8 חזרות הרמת טרפזים: 35 3 סטים 6 חזרות. אם אפשר בבקשה דעה על התוכנית עצמה ועל המישקלים שאני מרים יחסית ל-2 וחצי |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() להשוות משקלי עבודה לפני שיש לך 3 שנים מתחת לחגורה זה דבר אבסורדי מבחינתי.
אחרי 3 חודשים הדבר היחיד שהמשקלים שלך אומרים זה פוטנציאל גנטי לפיתוח כוח, מהבחינה הזאת נראה שיש לך יתרון פוטנציאלי בבנץ ומיליטרי (למרות שיש לי הרגשה שאתה מתאמן על ההרמות האלה יותר מ3 חודשים), השאר ממוצע. התכנית עצמה לא משהו, יש הרבה התנגשויות. לפחות אתה עושה דדליפט
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה ואם אפשר לדעת מה לא טוב בתוכנית?!
האא אחי והימשקלים של הבנץ והמיליליטרי זה כולל המוט שחכתי לירשום נערך לאחרונה על ידי oryadgaran, 01-07-10 בשעה 15:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כמה תגובות לא יזיקו
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עבודה בזמן הצבא ללא אישור עבודה | P-a-n-1-c | פיתוח גוף-כללי | 26 | 04-04-08 22:44 |
אכילה בזמן עבודה תוך כדי עבודה | גלעד יובנטוס | תזונה ותוספים | 3 | 12-12-07 16:13 |
עבודה דינמית לעומת עבודה סטטית | GEVER | אימונים | 7 | 07-09-07 14:39 |
עבודה מהירה vs עבודה איטית | roysht | אימונים | 32 | 26-07-07 16:13 |
בייספס - עבודה עם Barbbell לעומת עבודה עם Dumbbell | Psychopath | אימונים | 33 | 10-10-06 00:39 |