|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי, אני מתאמן כבר שנה וחצי לערך. התחלתי במשקל של 67 ק"ג ועכשיו אני שוקל 80 ק"ג ובגובה 180 ס"מ. עד חודש מרץ הייתי מתאמן בחדר כושר עם תוכנית אימונים שהייתי בונה לעצמי מהאתר הזה וחברים בחד"כ. ועכשיו עקב חוסר תקציב אני ממשיך להתאמן בבית.
יש לי משקולות בבית ואני ממשיך לעשות אימונים במתכונת abcd שבניתי לעצמי (חזה,גב,כתפיים+רגליים,יד אחורית+יד קידמית) ואני ממש לא מתעצל. אני אוכל בין 4 ל5 ארוחות ביום(קטנות) בערך כל 3 שעות. אני לא צורך שום תוספי מזון..ארוחות ביתיות בלבד. בחצי שנה הראשונה הייתי שותה חלבון ואז גיינר. סה"כ בכל השנה וחצי סיימתי חבילת חלבון וחבילת גיינר..ממש לא הרבה. אני רואה שינוי אך לא מספק. יש לי קצת בטן - ובקיצור אני מוסיף תמונה..לדעתכם הכנה! תסתכלו באלבום התמונות שלי ליד השם שלי. האם התוכנית שלי נכונה? מה אני צריך לשפר\לעשות? אני נוסע לארה"ב בקרוב, איזה תוספים כדאי לי לקנות משם? הבנתי שהכל ממש זול שם.. תודה נערך לאחרונה על ידי meirkmv, 17-06-10 בשעה 18:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() מישו???
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אימונים בצבא.. צריך את עזרתכם חברה.. | na0r | אימונים | 6 | 11-10-09 18:37 |
גנים או תוכנית אימונים לא טובה??צריך את עזרתכם... | chenra | אימונים | 7 | 11-12-08 09:47 |
מתי לנוח בתוכנית אימונים ab | מדוזה | אימונים | 6 | 06-12-08 18:17 |
עצה בנוגע לתזונה\תוכנית אימונים - מבקש את עזרתכם | tsunami | תזונה ותוספים | 4 | 05-08-07 16:17 |
בקשה-עזרה בתוכנית אימונים | Donel | אימונים | 0 | 24-05-07 15:05 |