|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום
אני מתאמן מתחיל יש לי כמה שאלות כמה זמן צריך להמשך אימון ותוך כמה זמן מתחילת האימון אני צריך לשתות את החלבון (כלומר, מבחינת אפקטיביות) עוד שאלה, בעיקרון אני מתאמן כל יום על שני שרירים נגיד א- חזה + רגליים ב- יד קדמית + כתפיים ג- גב + רגליים ד- חזה + רגליים ה- יד קדמית + כתפיים ו- גב + רגליים ש- חזה + רגליים וחוזר חלילה בנוסף לזה אני מוסיף גם בטן כמעט כל יום כל אימון (לא כולל הבטן) לוקח לי שעה או טיפה יותר אז השאלה היא - האם כדאי להוסיף בטן ורק אחר כך לשתות את החלבונים או שאם כבר עברה שעה יש למהר לשתות את החלבונים ולוותר על הבטן? שאלה נוספת - האם זה אפקטיבי הסדר הזה או שאולי אני צריך לעשות רק שריר אחד בכל אימון אבל אז זאת אומרת שאני אעשה רק סוג שריר אחד בשבוע בקיצור - תגידו לי מה לעשות בבקשה ותסבירו לי לגבי הזמנים. אני מודה לכם מאוד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() קודם כל אין לך יד אחורית.
דבר שני למה לעזעזל אתה מתאמן כל יום? מה עם מנוחה לגוף? אתה מתאמן abc אז תחלק את זה ככה ראשון - a שני - b שלישי - c רביעי - מנוחה חמישי - a שישי - b שבת - c ולגבי הבטן, תסיים את כל האימון אף אחד לא אמר שתשתה אחרי שעה בדיוק, אם האימון לוקח לך שעה ורבע זה עדיין בסדר גמור, אז תסיים עוד רבע שעה בטן ותשתה. אני לא איש מקצוע אז נחכה לתשובות יותר מקצועיות אולי אני טועה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה על התגובה
בעיקרון, יש לי יד אחורית אני התבלבלתי בכתיבה אני עושה יד אחורית עם חזה. כתבתי בטעות פעמיים רגליים. ואם אני אשתה אחרי שעה וחצי, זה גם עדיין בסדר? ולגבי האימון, הוא בסדר? כלומר השרירים שעובדים בכל אימון או שצריך לשנות את השילוב. תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני בדרך כלל לא נוהג להגיב לאחרים אני נוהג לקרוא, אבל עכשיו אני יגיב..
התוכנית שלך ממש אבל ממש גרוע ותוביל אותך לפציעה, למה נראה לך שאתה עובד 5 פעמים בשבוע על רגליים? רגליים זה שריר חשוב בדיוק כמו כל שריר גדול אחר - גב, רגליים, חזה.. אני לא יודע מה המטרות שלך אבל כל בנאדם ממוצע רצוי לו לעשות או ab או ss (לדעתי, לא מבטיח כלום ככה הבנתי) אם אתה עושה ab, תעשה כך- a: חזה, יד קידמית , רגליים b: כתפיים, גב , יד אחורית , בטן אני סידרתי את זה abxabxx מכיוון שהמכון שלי סגור ביום שבת.. אם אתה עושה ss יש אשכול מפורט על זה.. אני הבנתי שתוכניות אימון צריכות לכלול גירוי,שינה ותזונה. הגירוי זה בעצם האימון שלך.. מספיק 3 או 4 פעמים בשבוע להתאמן, תדירות נמוכה עומס גבוה. כלומר, להרים הרבה יותר לפחות חזרות, 5 חזרות 3 סטים (כמובן שיש חימום ארוך לפני) לאכול הרבה מכיוון שגופנו צורך חומרים לבניית השריר ולהתאוששות מערכות הגוף. (אני לא יכנס עכשיו לתזונה) ושינה, במצב שינה הגוף מתאושש.. אם אתה יכול לישון 8 שעות זה טוב.. (אני מקווה שאני לא מטעה אף אחד) בקיצור מקווה שהבנתה אותי שהתוכנית שלך עמוסה מידי, ובלי רצף הגיוני.. אם אפשר לדעת את הנתונים שלך זה יעזור.. המשך יום נעים!
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ישר כאשר אתה מסיים את האימון אתה שותה את השייק חלבון
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() עמית, אני טעיתי בהודעה
אני עושה פעמיים כל שריר בשבוע צריך להחליף את הרגליים עם יד אחורית כך שיצא כל שרירי פעמיים בשבוע. ושים לב לשאלות שלי אם אני עושה א- חזה + יד אחורית ב- יד קדמית + כתפיים ג- גב + רגליים ד- חזה + יד אחורית ה- יד קדמית + כתפיים ו- גב + רגליים זה בסדר??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה מתאמן מתחיל, תעשה fbw לפחות חודשים. 3 פעמים בשבוע. תעשה חיפוש בפורום יש לא מעט תכניות.
לאחר מכן תעבור או ל ab 3-4 פעמים בשבוע או ss שלוש פעמים בשבוע תלוי אם אתה בקיא בטכניקה של התרגילים. התכנית שלך גרועה מכל בחינה. ותוביל אותך רק לפציעה. כדי לראות מטרות צריך לאכול טוב, ולנוח טוב. אי אפשר להתאמן 7 פעמים בשבוע. לגבי חלבון - אחרי אימון בתוספת פחמימות זמינות כגון תמרים (5- 6 ) סוכר ענבים, בננות. אם אתה שחיף קח כבר גיינר.. שוב, הכל תלוי במטרות שלך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"כל מסע גדול מתחיל בצעד קטן" תתחיל ב-fbw תרגיל את הגוף למאמץ ותתחיל ללמוד טכניקה של תרגילים חופשיים ומורכבים יותר, לאחר מכן תעבור ל-ab או לss מה שבא לך תראה איזה תוכנית יותר מתאימה לגוף שלך וכשאתה נתקע תחזור לפה ונתן לך ייעוץ מחדש ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() יום ראשון - סקוואט+לחיצה+משיכה
יום שלישי - סקוואט+לחיצה+משיה יום חמישי - סקוואט+לחיצה+משיכה לחיצות בנצ',פרס,מקבילים משיכות דדליפט, מתח, bor, פאוורקלין תבחר, בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כמה שאלות לגבי סוגי אימונים | CrazyR | אימונים | 5 | 17-03-10 20:36 |
שאלות לגבי תכנית אימונים | yaronh9 | אימונים | 3 | 31-12-08 23:25 |
כמה שאלות לגבי תוכנית אימונים ביתית | dabi | אימונים | 1 | 13-03-08 19:07 |