|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הייתה לי דלקת באמה ביד ימין ושמאל,עכשיו לא התאמנתי 3 שבועות,ולפני כמה ימים הרמתי כל מיני דברים כבדים כאלה ופתאום יום למחרת אני מריגש שזה חזר אבל בעצימות נמוכה,כמה זמן לקחת עוד חופש ?
וכשאני יחזור באיזה אחוז משקלים כדאי לי לעבוד ? 50 אחוז מהמשקלים שהיו לי מקודם ? או יותר ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לקחת נוגדי דלקות יחד עם המנוחה?
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() לדעתי שונה מאדם לאדם, במידה ואתה מרגיש שזה חוזר תנסה אולי טיפה להוריד את המשקל ולעלות לאט לאט יותר.
כמובן לא לשכוח לאכול כמו שצריך.
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() השתשמתי רק במשחה שהמליצו לי עליה והרופא נתן לי ואני לא מתאמן בכלל אני לא יכול ! הרופא אמר לי לנוח להשתמש במשחה
כשאני יחזור להאתמן איזה אחוזי משקל כדאי לי להרים 50 אחוז מהשיא הקודם ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תבקש אתופן...אחד בבוקר אחד בערב תוך חמישה ימים אתה בריא כמו שור
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מזה ? איך אני משיג את זה?
הלדקת כל המזן חוזרת אולי צריך לעשות עכשיו שבועים שוב מנוחה ללא שום מאמץ בכלל ? ואז זה יעבור אני כבר חודש וחצי לא מתאמן אלה מדי פעם מרים משהו כבד או עושה כמה תרגילי מתח שיכבות שמיכה וכו. וזה חוזר בעצימות נמוכה יש מצב פשוט לא נתתי מנוחה מספיק ? האם שבועים יספיקו ? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
4 חודשים של אימונים , אחרי חזרה של שנה + בלי אימונים . | talvolik | גלריות הגולשים | 16 | 07-12-09 22:55 |
אימונים אחרי חזרה מדלקת | oran | אימונים | 3 | 25-05-09 22:28 |
אני בן 15 אחרי חודשים אימונים | dordavid | גלריות הגולשים | 24 | 10-01-09 22:00 |
3 אימונים יום אחרי יום | יוסייי | אימונים | 5 | 16-04-07 20:11 |
כבר לא תפוס אחרי אימונים | roysht | אימונים | 5 | 10-03-07 19:42 |