|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() לאחר תקופה ארוכה של אימונים החלטתי להשתמש באבקת חלבון,בכדי שהאפקטיביות תיהיה רבה יותר על חיטוב הגוף.
כמה נתונים על עצמי ותפריט המזון: * אני כרגע נמצא בצבא בבסיס סגור,כך שאני מתאמן בבסיס 3-4 אימונים בשבוע. * אוכל 3 ארוחובות ביום ( אוכל צבאי רק בצהריים :-/ ) בוקר - גבינות צהריים - בשר, סלטים שונים, ומנת פחמימות+פרי. בערב - טונה וירקות אחרי אימון. * גיל -21 * משקל - 65 ק"ג * גובה 1.77 מטר לאחר האימון אני אוכל מתקלח והולך לישון. לפי מה שאני יודע על עצמי חילוף החומרים שלי יחסית מהיר. לאחר כל הנתונים שנתתי על עצמי רמיתי לשאול איזה אבקת חלבון מתאימה לאורח החיים שלי? נראה לי שגם חשוב שהאבקה תיהיה עם הדגשים שרשומים במאמר הבא: http://www.israelbody.org/index.asp?...ryID=81&Page=1 אודה מאוד על העזרה, בתודה מראש, |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: Forma
|
![]() שוב צריך להזכיר את החוק שאוסר על המלצות של תוספי מזון בפורום בגלל חשש להפצה ושיווק.
אבל לפחות המאמר מצוין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אחי לפי דעתי מתאים לך גיינר יותר מאבקת חלבון בגלל המחסור באוכל בצבא (מחסור בקלוריות) ובגלל החילוף חומרים המהיר,אם בא לך לקנות גיינר לך על סיריוס מאס או פרו גיינר אחלה גיינרים שבעולם ואם אתה צריך רק השלמת חלבון לך על אבקה עם כמה שפחות שומן סוכר ופחמימה בתוכה בהצלחה אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() לך על אבקת חלבון כי אתה חייל....
פחמימות לא חסר בצבא והיא יותר משתלמת מבחינת במלצה על חברה לא תקבל פ הואם תקבל האשכול ינעל ההודעה תמחק והמשתמש יחסם.... בישביל המלצות על חברות תתקשר לחנות
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מתלבט איזו אבקת חלבון לקנות | Vadjio | תזונה ותוספים | 16 | 05-06-09 22:25 |
אבקת חלבון - איזו עדיף | Warrior | תזונה ותוספים | 5 | 24-10-08 21:58 |
איזו אבקת חלבון עדיפה? | evy_s | תזונה ותוספים | 3 | 29-08-07 10:30 |
על איזו אבקת חלבון אתם ממליצים? | Admon410 | תזונה ותוספים | 16 | 23-07-07 00:59 |