|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום.
אז ככה, אני מרגיש שדי נתקעתי במשקל. ב 5.5 הייתי 72 ועכשיו ירדתי ל 71.5 וכל זה ב 20 יום. גובה: 1.71 גיל: 17 הייתי על תזונה די דלה בפחמימות בסביבות 80 גרם פחמימה ביום. מאז תחילת החיטוב הורדתי 7.5 קילו אבל כמו שאמרתי נתקעתי במשקל ולמרות זאת אני דווקא רץ יותר מהר והכושר שלי משתפר(אני חושב שבגלל שלא עשיתי העמסות מספיק טובות). בחגים האלו שהיו(יום העצמאות, לג בעומר, שבועות) קצת חרגתי ונוצר לי בלאגן כלשהו אבל עוד היתה התקדמות עד ה 5.5. מאז די חזרתי לתזונה הטובה ועדיין לא זזתי. יש לי עוד 3 חודשים לחיטוב וחשבתי לעשות חיטוב טוב יותר עם העמסות כל 12 יום ובחודש השני לרדת ל 7 . המטרה היא לשקול בערך 63-64 בערך ואז מסה או כל דבר אחר שאני אחליט לנכון באותו הרגע(כן אני רוצה להיות "שחיף" פעם ראשונה אחרי הרבה שנים ולהגיע לא.ש. נמוך יחסית..) הנה התפריט שאני חושב להתחיל ליישם(מיום ראשון). http://i45.tinypic.com/1sckty.jpg זה בערך מה שאכלתי עד היום עם קצת שינויים אז שיפרתי אותו. צריך עצות לשיפור וייעול בבקשה. תודה ![]() נערך לאחרונה על ידי Novice, 26-05-10 בשעה 18:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה סוג של ריסט,תחזור לנטרלי לשבוע ככה,ואז תתחיל לקצץ שוב.
בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי. תודה. זה בדיוק מה שחשבתי עליו.
נייטרלי זה תפריט עם bmr או כולל פעילות אחרת? הנה תמונות שלי שהעלאתי עכשיו כדי שתדעו איפה אני עומד: http://www.israelbody.com/showthread.php?t=65093 תסתכלו בתמונות בתגובה האחרונה עדכנתי. תודה. נערך לאחרונה על ידי Novice, 26-05-10 בשעה 18:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לדעתי נתקעת בגלל חוסר בהעמסות, לדעתי תוריד ל60 גרם פחמימה ותעשה העמסה אחת לשבוע, העמסה נקייה אבל עם כ 500 מעל הנייטרלי, 1.5 גרם חלבון לקילו משקל גוף, מינימום שומן ומקסימום פחמימה...(לא צריך לצאת לשבוע נייטרלי בשלב זה לדעתי..)
בכל אופן הייתי ממליץ לך להתייעץ עם גיל\יועץ-תזונה אחר ולא לקחת סתם עצות מהפורום על-פניו... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() צודק. עשיתי סה"כ 2 העמסות "רשמיות" וכל השאר זה היה פשוט איזה חג אז אכלתי הכל.
מתי כדאי לי לעשות את ההעמסה? היום? איזה אוכל מומלץ לאכול בהעמסה? 60 גר' פחמימה..די קשה לי להגיע לזה וגם אני ירד המון בקלוריות ויצטרך להגיע להרבה חלבונים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שאלה קטנה:
אני לא בחדר כושר. אני עושה יומיים-שלושה ריצות של 2 וחצי ק"מ במהירות גבוהה ויום אחד של 4 בקלה. 3 סטים של 20 שכיבות שמיכה ו 3 סטים של 20-30 כפיפות בטן + המשקולות של ה 2 קילו שיש לי בבית ככה סתם לפעמים בשביל הכיף. אני צריך בשביל זה העמסות חזקות כמו אלה שמתאמנים בחד"כ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי שמץ של מושג כמה % שומן אני וכמה ק"ג שומן יש לי בגוף.
איך בודקים? ד"א הבאתי תמונות למעלה אז אשמח אם תעריך. תודה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() תעשה psmf וזהו
עם העמסה פעם בשבוע |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() תקרא את הספר תחפש להורדה זה לא טוב להסביר על רגל אחת אבל בעיקרון:
שומן וחלבון ביחס של 55-45 לטובת השומן ופחמימה לשמור כמה שיותר נמוך(20-50 גרם בד"כ), בהתחלה שמתחילים עושים 12 ימים כאלו על מאזן נייטרלי, ואחר כך 2 ימי העמסה(מקסימום פחמימה מינימום שומן), ואז ממשיכים בסייקלים של 5 ימים הרבה חלבון-שומן, ו2 ימי-העמסה(קצת שומן הרבה פחמימה) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ועדיף אפילו על פני ud2 זה הדבר לאחוז שומן נמוך כשנתקעים ורוצים לרדת מתחת ל10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |