|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() חייב מנוחה בין אימונים ?
או שאפשר לעשות ababab ויום שבת יום מנוחה מוחלטת אם כן המנוחה לא פוגעת בפיתוח של הגוף ? תשובה ריצינת בבקשה תודה לעוזרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() לא....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() לא..כלומר לא חייב מנוחה
או לא כלומר לא פוגע ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() 4 אימוני אנאירובי בשבוע זה די והותר.
תחלק אותם נכון, ואז גם נשאר לך מספיק זמן למנוחה והתאוששות. מתאמן חובב שעושה יותר מ 4 אימוני משקולות בשבוע מבזבז את הזמן שלו, חד משמעית. כמו כן, מומלץ לבצע שבוע מנוחה, כל 8, 10 שבועות.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() השריר נבנה במנוחה, לא תוך כדי אימון. בשביל זה צריך 3-4 אימונים בשבוע. (תלוי בתוכנית ובמטרות)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() ואם אני עושה abc abcabc כל אימון שני שרירים אחרים זה גם מזיק?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
נפיחון
|
![]() Abc abc? בלי מנוחה יעני? אל תעשה את זה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() כן יעני
ראשון a שני b שלישלי c רבעי a חמישי b שישי c שבת מנוחה a רגליים חזה b גב כתפיים c יד קידמית אחורית ומשולש |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
נפיחון
|
![]() א-ל תעשה את זה@!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() תה יכול להסביר לי למה ולתת לי פתרון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני מבצע ab מנוחה , ab מנוחה
היום מנוחה שלי זה יום של מנוחה חלקית , אני עושה את האירובי באותו היום. אבל השרירים נחים. אין לי יום שאני לא מתאמן פעם בחודשיים-3 אני עושה 4-5 ימים של הפסקה ואז חוזר לאותה המתכונת זה מתיש נפשית יותר מאשר פיזית
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
זמן מנוחה בין סט לסט | OmG | אימונים | 19 | 19-04-09 07:55 |
מנוחה | leonidis | אימונים | 1 | 10-06-08 12:24 |
האם זה נכון שפעם בכמה חודשים צריך לתת לגוף מנוחה של שבוע בלי אימונים ?? | CHAMPIONS | תזונה ותוספים | 4 | 09-09-07 22:44 |
יום אימונים+יום מנוחה | אושרי | אימונים | 4 | 29-07-07 17:11 |