|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() SS אני לא יכול לעשות, אולי בעוד חצי שנה שאני יעבור מכון..
אז בנתיים לא להציק לי על זה שב-ss אני יתפתח יותר טוב. התוכנית היא תוכנית ab , ואני מתלבט אם את התוכנית לסדר ב- axbxaxx ואז bxaxbxx או לעשות abxabxx.. ואם יש מה לשפר אשמח שתרשמו רק לא להיות יותר מידיים ציניים. התוכנית- אימון a: חזה- לחיצת חזה כנגד מוט 3 * 5. (יש בנוסף פירמידת חימום) לחיצת חזה משקולות שיפוע עליון 3 * 8. פרפר 2 * 10 יד קדמית- כפיפות מרפקים בישיבה על הירך, כל יד בנפרד 3*8 רגליים- סקוואט 3*5 (יש בנוסף פירמידת חימום) לחיצת רגליים 3*9 תאומים 2 *15 אימון b: כתפיים- לחיצת כתפיים במכונה 3 * 8. (יש בנוסף פירמידת חימום) משיכת מוט לגובה הסנטר 4 * 6. גב- t-bar דומה לאובר בנט ראו - 3*6 (יש בנוסף פירמידת חימום) פולי לפנים 3*8 חתירה בפולי לפופיק 2*7 יד אחורית- יד אחורית – מוט אחיזה הפוכה 10*3 בטן- כפיפות בטן 3*מקסימום -או- 3*20 בתוספת משקל.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני גם הייתי מעונין לשמוע חוות דעת על התכנית כי יש לי תכנית דומה.
לגבי הרגליים, נראה לי שאם אתה עושה סקוואט חופשי, אין טעם גם לבצע לחיצות במכונה. ומה זה חתירה בפולי לפופיק? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחח ואין לי מושג איך קוראים לתרגיל הזה אחי.. הנה מצאתי סרטון קצר שלו - http://exrx.net/WeightExercises/Back...SeatedRow.html
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אפשר בבקשה חוות דעת על התוכנית אימונים שלי למסה בבקשה | itaymadddd | אימונים | 5 | 10-12-09 16:53 |
תפריט לחיטוב - אפשר לקבל חוות דעת? | dani_katz | תזונה ותוספים | 7 | 30-04-08 15:50 |
היום עשיתי תוכנית אימונים חדשהה. מבואס תחת,מה דעתכם? | HareLevi | אימונים | 10 | 17-12-07 23:56 |
אם עשיתי חודש וחצי Abc 5 פעמים ועכשו אני עובר אותה תוכנית 4 פעם לא מוזר? | bad boy | אימונים | 1 | 25-11-07 21:41 |
עשיתי שינוי תוכנית אימונים ורוצה לשמוע את דעתכם | NeoNoe89 | אימונים | 6 | 07-06-07 21:55 |