|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() זה תרגיל לגב ואני עושה אותו כבר כמה פעמים אבל זה פשוט הורג לי תגב אחרי 4 סטים ו10 חזרות אני פשוט גמור לא יכול לזוז וכאליו הגב נתפס לי וזה עובר אחרי 5 דקות אבל נראה לי שאני דופק תגב בתרגיל הזה
מה אתם אומרים להוריד אותו או להחליף אותו במשהו אחר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אתה עושה דד ליפט מיותר לעבוד על גב תחתון למה ה-דד ליפט עובד כבר על הגב תחתון,אך אם אינך עושה זאת פשיטת גב תחתון הוא תרגיל מעולה לגב תחתון(מן הסתם) לי הוא מחזק את הגב בצורה מעולה ואני מרגיש שעמידה שלי טובה בזכות תרגיל זה.אני עובד שלוש סטים וחמש עשרה חזרות.
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש מצב אתה מראה לי פה מה זה הדד ליפט הזה? http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=106&Page=1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אה אני לא עושה תתרגיל הזה עדיין |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התרגיל הזה למתקדים יותר נכון? מה כזה מיחד בו ואפשר ככה לדפוק תגב נכון? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
איך כותבים בהכרך? אלא או אלה? תקנו אותי אנשים חייב ללמוד..
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() זה תרגיל להמסטרינג השריר האחורי של הרגל זוקפי הגב עובדים שם חזק מאוד בעיצוב הטכניקה בתרגיל הזה חשובה מאוד קל מאוד לזייף ולהיפצע כידי לך קודם לחזק את השרירים ואז אולי להתחיל לא לקפוץ ישר לתרגילים למתקדמים
![]() |
#11 |
|
![]() noobit,
כמובן שהגב יכאב לך כאשר אתה עובד עליו, בדיוק כמו כל שריר אחר. אם זה עובר לך אחרי 5 דקות, זה אומר שהכאב הוא אכן כאב שנובע בשריר ולא בעמוד השדרה. בקשר לדד ליפט, זה לא תרגיל "למתקדמים". התנועה שמתבצעת בדד ליפט זאת תנועה פונקציונלית בחיי היום יום, רק שההבדל בין התנועה בחיי היום יום לבין התנועה בדד ליפט, היא שהתנועה בחיי היום יום בדרך כלל מתבצעת יותר גרוע בגלל חוסר המודעות באותו רגע נתון. בזמן ביצוע הדד ליפט המתאמן מודע לסיכונים במידה והוא לא מבצע את התנועה נכון (אני מקווה שזה המצב), ולכן הוא יקפיד על הדגשים. תזכרו דבר חשוב. כל עוד התנועה מתבצעת נכון, אין סיבה שיגרם נזק גם כשמדובר במתאמן מתחיל. מיותר לציין כמובן שאת הפעמים הראשונות מבצעים את התנועה עם משקל קל עד כדי מוט ריק ומעלים משקל בהדרגה משבוע לשבוע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והמילה המתאימה היא אלא* |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בחיי היום יום אתה פשוט מתכופף עם גב כפוף וזהו. ועוד דבר, אפשר לדפוק את הגב גם אם התנועה מבוצעת נכון. עמוד השדרה עדיין סופג כמות מסויימת של לחץ, ואם הוא לא חזק מספיק כדי לעמוד במשקל, לא משנה אם הטכניקה נכונה, ייגרם נזק.
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש את ה-Barbell Straight Leg Deadlift שזה כן תנועה מחיי היום יום. הנה סרטון הדגמה: http://www.exrx.net/WeightExercises/...gDeadlift.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני בכלל דברתי על דדליפט קלאסי.
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() דד ליפט חרא של תרגיל לפי דעתי הוא יכול לגרום להרבה בעיות, כשאומרים שאימון משקולות דופק את הגוף אז מתקוונים לתרגילים מהסוג הזה, תרגיל מסוכן לפי דעתי למי שלא עושה אותו נכון...
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() six pack בזמן האחרון אתה פשוט מפזר הודעות חסרות כל שחר, פעם על עיצוב ושכיבות שמיכה ופה אומר שדדליפט חרא של תרגיל.
תפסיק להשמיץ תרגילים, במיוחד כשמדובר בתרגילים מורכבים שמפעילים את כל הגוף. לפני שאתה פותח פה תעבוד עם התרגיל, תפתח טכניקה נכונה, ורק אז תוכל לדבר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
|
![]() ציטוט:
מה זה, "בחיי היום יום אתה פשוט מתכופף עם גב כפוף וזהו", אז זה אומר שככה צריך להתכופף? למה אתה חושב יש כל כך הרבה אנשים בעולם שסובלים מפריצות דיסק בזמן שיש כל כך הרבה מתאמנים בעולם שמרימים משקלים עצומים ועדיין שומרים על גב בריא? כמו שאמרתי בהודעה הקודמת, התנועה שמתבצעת בחיי היום יום היא בדרך כלל יותר גרועה מהתנועה שמתבצעת בדד ליפט, כי בדד ליפט אתה מקפיד על הדגשים של התנועה שבחיי היום יום אתה לא מקפיד, למרות שאתה כן צריך. והכוונה פה היא לא לווריאציות שונות של דד ליפט, אלא לתנועה העיקרית שהיא פשיטת אגן. עם כפיפה ברגליים או בלי כפיפה ברגליים, זה לא משנה. בדד ליפט רומני אתה מכופף מעט את הברכיים כדי למתוח את ההאמסטירנג, אז מן הסתם זה לא החלק הפונקציונלי בחיי היום יום. ציטוט:
ציטוט:
|
|||
![]() |
![]() |