|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום,
לפני כחצי שנה התחלתי להתאמן במכון כושר בפעם הראשונה (אני בן 18)..המטרה שלי הייתה להרזות ולחטב את הגוף. האמת היא שלא הייתי רציני כל כך באימונים..הייתי מחפף, לא עושה את כל החזרות..מדלג פה, מדלג שם. אבל זהו, עד כאן! החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולהתאמן כמו שצריך כרגע אני שוקל 72 ואני גובה 1.75...יש לי כרס ממש קטנה שאני רוצה להעלים כמה שיותר מהר. התזונה שלי על הפנים וזה כי אני לא יודע איך לארגן תפריט נכון..למי לפנות? (בקופת חולים זה סתם חרטה) וכשאני מתאמן, לכל שריר יש לי 2 תרגילים ו3 סטים. אני עובד על הגב, בטן, חזה, רגליים, יד קדמית ויד אחורית. אני הכי שונא לעבוד על הרגליים כי זה מעצבן וגם לא נראה לי כל כך חשוב..אפשר להוריד את הרגליים מהתוכנית או שכדאי לי להישאר עם זה? ועוד שאלה קטנה נגיד שאני מתחיל לאכול כמו שצריך, מתאמן 3 פעמים בשבוע כמו שצריך..תוך כמה זמן בערך אני אראה תוצאות? (אני יודע שזה שונה אצל כל אחד..אבל בערך?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ומה עם כתפיים ? זה חלק מאוד חשוב לדעתי !
ואם אתה עושה הכל כמו שצריך אתה אמור לראות תוצאות יפות אחרי 3 חודשים |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
ב- למי לפנות? יש לך 2 אופציות - 1. ללכת לתזונאי ספורט [המלצה - גיל גרנות] 2. לשבת על התחת ולקרוא שעות על גבי שעות מאמרים למיניהם ולבנות לעצמך תוכניות. ג- כמות הסטים\תרגילים תלויה בתוכנית שלך. גם כאן יש לך את 2 האופציות שהבאתי בסעיף ב'. ד- לא! אל תוותר על רגליים! ה- זה משתנה מאדם לאדם. אתה מתאמן מתחיל אז אני מאמין שתוך זמן קצר, אבל שוב זה לא הבטחה. בהצלחה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אהבתי את התגובה פאניק, תעשה כדברו ידידי.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() וכמובן להוסיף כתפיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מה כתפיים יתן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בכל אופן קראתי מה שרשמתה תקשיב לפאניק הביא לך אחלה תגובה קח הכל לתשומת ליבך ובהצלחה איש! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה תודה אנשים!
אני אעבוד על הגב, הבטן, החזה, הרגליים, הכתפיים ויד קדמית ואחורית. וואו מעכשיו כל אימון יקח לי איזה שעתיים וחצי אה ותגידו..יש לי עכשיו כרס קטנה..אפשר לחטב אותה ישר או קודם להוריד במשקל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() האימון בחיים לא צריך לקחת שעתיים וחצי. תעבוד בחלוקה של Ab או Abc
לדוגמא A חזה + יד אחורית B גב + יד קדמית C רגליים + כתפיים תעבוד בשיטה הזאת, מומלץ לפחות 4 אימונים בשבוע, או בשיטת Ab גם 4 אימונים בשבוע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם הבנתי נכון אתה מתכוון שאני אתחיל לעבוד על החזה ואחריו יד אחורית ואז על הגב והיד הקדמית ולסיים עם הרגליים והכתפיים? איפה הבטן בכל זה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל אות זה יום אחד לדוגמא יום ראשון - A יום שלישי - B יום חמישי - C יום שבת - A משהו כזה, ככה יוצא שבכל אימון אתה מאמן 2 שרירים אחרים. בקשר לבטן תוסיף בכל סוף אימון, אבל לא אימון ארוך מידי, סביבות ה10 דק' אימון בטן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה מאמן שריר פעם אחת בשבוע (חוץ מ2 שרירים שהם פעמיים) והגירוי שאתה מביא לדעתי לא מספיק. עדיף לעבוד ב abcx או AB. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() הכי טוב Ab ...
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() זה בסדר לעבוד על כל שריר פעמיים בשבוע?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בשבילי באמת AB הכי טוב, גם לחיטוב וגם למאסה ![]() |
|
![]() |
![]() |