|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן חברה אני מודה לכך שאני פח ולא משהו ביכלל ביכלל
אני משחק ![]() אז ככה בנתיים יש לי רק תמונה של פריסה אחורית אשמח לכל תגובה ושוב פעם אני מודה לכך שאני לא משהו ![]() שככחתי מעניין של נתונים גובה 196 משקל 91 אחוז שומן אין לי מושג אשמח אם תגידו לי. ![]() http://img156.imageshack.us/img156/2384/324444.jpg http://img710.imageshack.us/img710/5350/dsc01773m.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() 196... אתה מספיק גדול
![]()
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כן אני גירפה
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: כל צהוב צריך לצלוב
עוסק ב:: מנסר גופות
|
![]() איפה אתה משחק?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() תתחיל לאכול...
מה הקטע עם המכנסים והתחתונים... ועכשיו יותר רציני, גבר אתה שחקן כדורסל, המטרה שלך היא להגדיל מסת שריר? או לשפר ריצה/קפיצה/כוח מתפרץ?
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אחי כל הזמן אומרים לי תרים כבר זה נופל D:
בקיצור המטרה שלי להגדיל תמסת שריר וכל השאר אני עובד באימונים אבל בעיקר רוצה לשפר תמסה כי אני שחיף ![]() אז אשמח לעוד תגובות ועצות תודה לכם אנשים ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() קרא את המדריך המלא לעלייה במסה.
גוף האדם שורף קלוריות במנוחה,בפעילות ספורטיבית ואף כשאנחנו נושמים לעצם קיומנו. ע"מ להיות מצב מאוזן,עלייך להכניס לגופך קלוריות שדרושות לו ע"מ ולהיות במאזן נייטרלי(ההוצאה שווה להכנסה) ע"מ ולהיות באיזון. ע"מ לעלות במסה עלייך לצבור קלוריות גדול מסך הוצאה היומית. נגיד,ואתה שורף ביום שלם אחרי פעילות ספורטיבית כ-2500 קלוריות. כדי לעלות במסה ולראות תוצאות עלייך לאכול לפחות 3000 קל'. המאמר שנתתי בתחילת ההודעה יעזור לך לחשב כמה אתה שורף,איך תעלה במסה ואיך תעשה את פילוג אבות המזון בתפריט האישי שלך. כל שאלה נוספת שתעלה לך לאחר סיום הקריאה תוכל לשאול בתת פורום תזונה ותוספים.
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() פי אחי ממש גירפה
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
רוצה לאכול נכון ובריא בצורה שתעזור לי לגדול | YAGODIN | תזונה ותוספים | 3 | 23-11-09 12:34 |
רוצה להגיע למאזן ניטרלי. בבקשה תעזרו לי בתהליך | YossI822 | תזונה ותוספים | 5 | 28-10-08 17:21 |
אני רוצה להתחיל להשתמש באבקה יש לי כמה שאלות תעזרו לי בבקשה | avi123 | תזונה ותוספים | 9 | 30-01-08 18:07 |
רוצה ליקנות חלבון חדש בואו תעזרו ? | שריר בתחת | תזונה ותוספים | 2 | 11-01-07 16:53 |