![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לפורום
סובל ממרפק טניס לא כדורים לא משחות ולא דיקור סיני לא עזרו !!! לא מתאמן כבר 3 חודשים ![]() תודה מראש לכל העוזרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שהמרפק נפוח מאוד?
אצלי אולי זה לא אובחן, אבל המרפק התנפח חבל על הזמן תחבושת אלסטית עזרה לי לפתור את זה מאוד מהר, שבוע-שבועיים
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא בהכרח נפוח מאוד, זה דלקת בגיד של האמה שהתחל שלה באזור המרפק. אם נפיחות קיימת אז היא כמובן בגלל הדלקת.
תגש לאורתופד ותפסיק לעשות פעילות שגורמת לכאב. כדורים בסך הכל משככים את הדלקת, הם לא מרפאים את האזור. אתה צריך להפסיק לעשות את מה שגורם לך לכאב שם. רופא יכול לדעת מה חומרת הבעיה. קורטיזון גם ככה זה לא משהו שאתה תקח על דעת עצמך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
פיזיותרפיסט B.P.T
|
![]() שלום,
הפתרונות שעומדים בפניך באם הכאב והבעיה עדיין קיימים הם: טיפולי פיזיותרפיה שמטרתם אמורה להיות גם התייחסות לדלקת הקוטית באם ישנה עדיין וגם לדלקת הכרונית ובעיקר לחינוך מחדש של השרירים באיזור המרפק/אמה/שכ"י. פיתרון נוסף הוא זריקה סטרואידית של קורטיזון להקלת הדלקת - ולאחריה שיקום זריז, באם הכאב לא חלף לחלוטין בפיזיותרפיה. צור קשר באם הכאב לא משתפר עופר
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה עופר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
פיזיותרפיסט B.P.T
|
![]() אין בעיה , תרגיש טוב..
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() היי עופר
לפי המלצתך עשיתי זריקות קורטיזון זה אכן עזר אך עדיין ישנם כאבים אשר מופיעים במיוחד בבוקר ונרגעים אחרי זמן מה (לא לגמרי) אפשר לחזור על הזריקות שוב בתקופה כה קצרה? אני צריך לצאת מזה כמה שיותר מהר תודה מראש דניס |
![]() |
![]() |