|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: בלונדיני חטוב עם עיניים כחולות.
חדר כושר: פיטנס- בת ים
|
![]() כמו שרשום בכותרת, אני מבליג כבר הרבה זמן ואני מפחד שיהיה משהו..
אני ארשום בקצרה, הבעיות שלי מתחלקות ל2. שיער לבן- כבר מגיל 12-13 אפילו פחות יש לי שיער לבן.. אני לא מדבר שיערה או 2, או 30, הרבה יותר פשוט.. ברמה של כמות של בן אדם מבוגר.. יש אומרים שזה בגלל בעיות נפשיות שעבברתי בגיל הזה (היו לי בעיות ממש קשות שהכניסו אותי ללחצים ודכאונות ופסיכולוגים וכל זה) ויש אומרים שזה בגלל שעשיתי דיאטת כאסח בגיל הזה שאכלתי איזה 400 קל' ביום (הייתי פשוט אוכל עד שהייתי מגיע ל400 קל', ללא חלוקה לשומנים פחמימות וכו') והגעתי למצב שירדתי 30 קל' באיזה 3-4 חודשים או יותר.. לא זוכר ואני רוצה לדעת איך אפשר אולי להחזיר את זה למצב הקודם, או לפחות למנוע מזה לגדול עוד.. דם מהאף כבר הרבה זמן יורד לי דם מהאף, וזה בא והולך עם תקופות (הפרשים של שבועיים).. ואני זוכר שרשמתי על זה פה בפורום.. זה מלווה בכאבי ראש עצומים, וכשאני מסתכל למטה או מתכופף אז הראש פשוט מתפוצץ.. לפעמים אני מתעורר בלילה כשיורד לי דם מהאף.. עכשיו גם כשאני יורק (כשאני צובר ליחה, לא רוק רגיל) יוצא לי גם דם.. אם תוכל לעזור בבקשה..
![]() |
#2 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() איך הוא יבדוק את זה בבדיקת דם?
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() למה אתה לא פונה להורים שלך בקשר לבעיות האלה?
שיער לבן זה בחלקו גנטי ובחלקו יכל להיות כתוצאה מתזונה לקויה תבדוק שהתזונה שלך כמו שצריך (לי היה שיער לבן מגיל 15-16 מתישהו הבנתי שעדיף שיער אפילו אם הוא לבן על פני אין שיער בכלל ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
ולגבי הלא שיער בכלל, לצערי חייב להסכים, אני את את מתחיל לסבול מזה ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל מקצועי
|
![]() אני לא דוקטור אבל אני מניח שהוא יפנה אותו לצילום לראות ממה נובע הכאב,הדם,והשיער הלבן.
זה יכול להיות מחלה אוטואימונית שמסבירה את השיער הלבן וגם את הדימום מהאף שמלווה בכאבים חזקים.(יכול להיות גם סינוסיטיס אבל לרוב זה בא עם הרבה נזלת) הכי טוב שרופא יראה אותו ויחליט מה לעשות..חשוב לקבוע תור מהר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בדיקת דם לא תעזור,
לך לרופא ותסביר לו שהמצב לא פשוט והוא כבר ידע איזה בדיקות אתה צריך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
משתמש פעיל
|
![]() שיער לבן=תזונה לקויה/גנטיקה/לחצים נפשיים. למרות שזה נשמע לי הזויי לאללה לא ראיתי בחיים ילד עם הרבה שיער לבן
פאק אתה בן 17 אין אתה כבר מתחיל להקריח? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() יום שני יש חג או משהו?
אם לא אגיד לאמא שלי שתקח אותי לעשות בדיקת דם או משהו נראה מה הולך איתי.. מקווה שהכל בסדר ואני סתם נלחץ..
![]() |
#10 | |
ת.נ.צ.ב.ה
|
![]() ציטוט:
בכלל לא עד כדי כך לא נפוץ, לפחות בכפר סבא אני יכול להצביע על כמה (יש אחד שאין לו בכלל שיער בחלק העליון של הראש, זה מגעיל, מסכן באמת לא יודע איך הוא מסתדר ככה.. כרגע בסה"כ יש לי מפרצים
![]() |
![]() |
#11 |
מנהל מקצועי
|
![]() מעניין...בכפר סבא..הרבה נראים כמו סבא..מעניין.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
משתמש פעיל
|
![]() אני מכיר אישית מישהו שהיה איתי שנה שעברה בתיכון(אני הייתי י"א הוא י"ב)וחייב לציין שהיה לו שיער שחור שחור כל הזמן, הוא התגייס לפני חצי שנה לקרבי ונהיה לו מלא מלא שערות לבנות בראש, הוא סיפר בגלל הלחצים שמכבידים עליו בצבא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
ת.נ.צ.ב.ה
|
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אני אוכל כמו משוגע ואני מפחד שזה יותר מדיי (תקופת מאסה) | Deadlift | תזונה ותוספים | 15 | 07-01-10 16:32 |
שאלה|שלום אני חדש פה ואני חדש במכון כושר מקווה שתעזרו | The-One | אימונים | 15 | 30-08-08 05:16 |
קטע ענקקקקקקקקקקקקקק (ילד לוקח איזה כדור הוא חושב שהוא נהיה יותר גדול) | PcGunMan | פיתוח גוף-כללי | 13 | 05-12-07 21:02 |
נרשמתי לחדר כושר ואני לא בטוח בקשר לתוכנית שהמאמן הביא לי | AkunaMatata | אימונים | 14 | 21-04-07 00:24 |
אחי קנה לי ספת כושר ליום הולדת ואני מחפש ... | Mr.B | פיתוח גוף-כללי | 21 | 16-01-07 19:06 |