|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() הייתי בסניף Njoystick בראשון זאת חנות של משחקי טלוויזיה יש שם מסך Lcd ענק
וגם את הפלייסטיישן 3. אני חייב לאמר שפשוט נדהמתי מהאיכות של הגרפיקה והמשחקיות במשחקים שם! תמיד אמרו לי שהמשחקים של הפלייסטיישן טובים יותר משל הpc אבל אני שתמיד משקיע במחשב מעדיף להתעלם מכך. אני אמנם לא משחק הרבה אבל שיחקתי שם בחנות במשחק Nba 2007 (לא של Ea) (אני מטורף על משחקי כדורסל) והשחקנים שם נראים כלכך אמיתיים, והרזולוציה כלכך גבוהה שזה מדהים. זה דיי עיצבן אותי כי ציפיתי לnba Live 07 שיגיע למחשב וכשהשגתי אותו התפלאתי כמה שהוא גרוע ושלא שיפרו אותו בכלל מחקתי אותו ואני משחק ב2006. שיחקתי בחנות גם במשחק של יריות והרחובות והנוף הכל היה נראה ממש טוב, יותר טוב מכל משחק מחשב שראיתי. קיצור השאלה שלי היא מה יותר כדאי, מה יותר עדיף, מה יותר שווה? לא חסר לי כסף כדי לקנות את הפלייסטיישן 3 אבל לפי מה שאני יודע צריך לקנות את המשחקים ואיאפשר להוריד וכל משחק עולה מלא כסף... ובתחום המחשבים אני יודע שנכנסת הטכנולוגיה של הdx10 במשחקים החדשים... אולי בכל זאת יש סיכוי שיהיו משחקים במחשב באותה איכות? (במיוחד משחקי כדורסל) מה דעתכם בנושא? אולי במקום לשדרג את המחשב ואת הכרטיס מסך כל פעם עדיף לקנות PS3