|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
סמל מין
|
![]() כרגע נמצא בשלב השני של החיטוב עוד חודש וחצי אני מאמין שאני יסיים את החיטוב.
יום ראשון- כושר קרבי יום שני- ריצה חצי שעה יום שלישי- אימון איגרוף (בוקר)+ אימון משקולות יום רביעי- אימון משקולות+כושר קרבי יום חמישי- ריצה שעה יום שישי- אימון רגליים+חצי שעה ספינינג+אימון עליות כוח ומתח יום שבת- מנוחה משקולות: יום שלישי: גב (קליל),כתפיים,יד קדמית גב- מסור בהטיית גוף: 5x10 כתפיים- לחיצת כתפיים בעמידה:3x8 הרחקת כתפיים בעמידה:2x10 הנפת כתפיים לפנים:1x6 יד קדמית- כפיפת מרפקים בעמידה:3x8 כפיפת מרפקים בישיבה בדאמבל:2x12 יום רביעי: חזה,יד אחורית,בטן חזה- מקבילים: 3x8 לחיצת חזה במכונה:3x8 פרפר:3x12 יד אחורית-פשיטת מרפקים בעמידה עם פולי- 3x10 מקבילים צמוד- 2xmax בטן- כפיפות בטן: 3x12 יום שישי: רגליים,בטן רגליים- כפיפת ברכיים במכונה- 3x12 סקוואט- 3x8 פשיטת ברכיים במכונה- 3x10 לחיצת תאומים בעמידה- 3x12 בטן- כפיפות בטן+משקל: 4x10 סה"כ: 300 דק' אירובי בעצימות משתנה בכל פעם 3 אימוני משקולות בשבוע אימון עליות כוח ומתח מה אתם אומרים?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: ילד שלומד פיזיקה
עוסק ב:: לומד בבית ספר ומתנדב במד"א בתור מע"ר
חדר כושר: אקסטרים
|
![]() אני חושב שבמקום לעשות אימון משקולות ביום רביעי תעשה ביום חמישי. וביום חמישי תרוץ חצי שעה ואז ביום שני תרוץ שעה.
כי בטח אחרי אימון משקולות ביום רביעי קשה לך לעשות כושר קרבי. אז תעשה ביום חמישי. ולמה ליד קדמית ויד אחורית אתה מביא 5 סטים? ובאימון גב תוסיף גם דד ליפט. ולמה הכתפיים והחזה מקבלות יותר עבודה מהגב?
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אין לך זמן להתאוששות.אתה הורג את עצמך במיוחד שאתה במאזן שלילי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
סמל מין
|
![]() אימון משקולות ביום רביעי מסתדר לי עם הבצפר והמגמה והכל (חנ"ג) ככה שזה מתאים לי בול, לגבי הידיים לדעתי זה מספיק סטים בכל זאת הם עובדים ברוב התרגילים. אני נותן לגב פחות עבודה במשקולות כי יש בסוף שבוע מתח ועליות כוח שהגב עובד חזק בהם. דדליפט אני לא יכול לבצע בגלל פציעה שמגבילה אותי בתנועה ואני די מפחד להיפצע שוב אז מעדיף לא לעשות כרגע.
לגבי התאוששות אני חושב שאני יוריד אימון אירובי שיהיה לי יום שלם של מנוחה אבל זה אחרי שאני יעבוד כך שבוע שלם ואני יראה איך אני מתמודד עם זה.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חיים, אני התכוונתי שאתה מביא יותר מידי עבודה לידיים. בכל זאת זה שריר ממש ממש קטן. תביא מקסימום 3 סטים.
![]() |
#6 |
סמל מין
|
![]() חחח טוב נוריד ל3 סטים..
![]() |
#7 |
סמל מין
|
![]() Anybody?
![]() |
#8 |
סמל מין
|
![]() רק לצורך ההבנה, התוכנית טובה? או שסתם לא בזין של אף אחד לתת תגובה?
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() הייתי מוריד את יום שני בכלל.
יום שישי, מה הכוונה שלך לאימון עליות כוח?
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() בתור אחד שהתאמן גם באומנויות לחימה וגם במכון (2 ג'יו גיטסו, 2 mma, וארבעה אימוני כוח) - זה יהרוג אותך. במיוחד כשאתה במאזן שלילי הגוף לא מסוגל להתמודד עם. לדעתי תשאיר ביום שישי רק את האימון רגליים, וזאת עדיין תוכנית מאוד עמוסה.
תוסיף לגב איזה תרגיל משיכה ואולי פול אובר (כי דדליפט אמרת שאתה לא רוצה) במקום האימון מתח.
![]() |
#11 | ||
סמל מין
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
לגבי העומס אני רוצה לנסות שבוע-שבועיים לראות איך אני מסתדר עם התוכנית ואח"כ אני יראה אם צריך להוריד.
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() למה אתה לא עושה קרוספיט?
![]() |
#13 |
סמל מין
|
![]() אני יגיד לך את האמת אני מעדיף לקנות ציוד יפה מאוד ואז לעשות קרוספיט מאשר לעשות אותה בצורה אחרת, קצת טבעות ועוד כמה דברים נחמדים... עד שאני לא ישיג אותם אני לא כ"כ טעם לעשות קרוספיט עם משקל גוף, למרות שיש לי משקולות אין לי מספיק מוטות בשביל לעשות כל הזמן רצף כי הקטע של להוריד/להוסיף משקל יהרוס לי את הרצף באימון וזה לא כ"כ מה שאני רוצה.
בקיצור אני לא חושב לכיוון שלה.
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אה אתה מתאמן בבית?
![]() |
#15 |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() עוד דבר, אתה יכול להביא את האימון של יום שלישי ליום שני, כך יצא לך יום מנוחה בין משקולות.
כמו כן באימון מתח עליות כוח אל תעשה את האימון אחרי יום של אימון משקולות.
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
סמל מין
|
![]() אכן מתאמן בבית, ישלי פלטות ו2 מוטות קצרים... בנוסף ישלי חדר כושר מהבצפר פעמיים בשבוע.
צודק לגבי משקולות ביום שני, דווקא העליות כוח מתאים ביום שישי כי זה אימון רגליים..
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אתה צריך להחליט מה אתה רוצה - או קונדישנינג או חיטוב. להתאמן ברמה כזאת במאזן שלילי זה פשוט לא הולך ומתכון בטוח לאימון יתר.
אני עדיין ממליץ להעביר את האימון עליות לתרגילי משיכה באימון גב... אם אתה רוצה לעשות עליות עד למעלה (לא יודע איך קוראים לזה) אתה יכול לעשות אימון גב טרייספס נגיד, ושזה יהיה התרגיל האחרון בגב וחימום לטרייספס
![]() |
#18 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
מזה בדיוק קונדישנינג? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() חיים אתה עושה את העליות כוח עם תנופה או בלי תנופה? מה המטרה שלך בהם (לעשות כמה שיותר, או סתם כתרגיל לגוף)?
אם המטרה שלך לעשות כמה שיותר אני יכול להראות לך איך עושים את זה עם טכניקת "הצלפה". אני ככה יכול לעשות 20 . (כמו שהמנגו הזה עשה בסרטון http://www.youtube.com/watch?v=YGxbOFKvszY ). אהה כן כמעט שכחתי... בהצלחה!!!
![]() |
#20 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה| תוכנית אימונים שמתאימה ל 3 אימונים בשבוע | sonic | אימונים | 3 | 06-02-09 12:29 |
תוכנית אימונים | eRRor | אימונים | 35 | 11-11-08 18:15 |
תוכנית אימונים | DanielP | אימונים | 6 | 11-11-08 14:15 |
3 אימונים או 5 אימונים בשבוע ? (תוכנית abc) | Sense | אימונים | 16 | 01-11-08 12:51 |
תוכנית אימונים | eAton | אימונים | 7 | 19-10-08 16:53 |