|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חדר כושר
חדר כושר: Holmes Place, דיזינגוף סנטר, תל אביב
|
![]() שלום לכל חברי הפורום,
אני נמצא עכשיו בתהליך של מסה. חשוב להדגיש, כי רצוני האישי הוא במסה נקייה. סטטוס מצב: אני 175 ס"מ. ב- 21.11.2009 שקלתי 70 ק"ג עם 16.8% שומן ב- 17.02.2010 שקלתי 72 ק"ג עם 16.7% שומן זאת אומרת שב- 3 חודשים עליתי ב- 2 ק"ג, כאשר אחוז השומן שלי נשאר זהה. הבנתי, שמסה איטית ובריאה מדברת על עליה של 1-1.5 ק"ג בחודש. במקרה שלי העלייה היא 600 גרם בחודש בממוצע. להלן שאלותי לחברי בפורום: 1. האם זה לא מעט מדי? 2. האם יכולתי לצפות לעליה מוצלחת יותר במסת שריר מבלי לגרור עליה באחוזי השומן? 3. האם ההסתכלות שלי צריכה להיות רחבה יותר? לא 2 ק"ג ב- 3 חודשים אלא כנראה עליה של 8 ק"ג בשנה? (2 ק"ג ברבעון)? 4. אולי יכולתי לעלות עוד קצת במסת שריר ויחד עם זאת לשמור על ניקיון המסה? 5. האם המסה הנקייה שלי היא פשוט יותר מדי נקייה? 6. האם יכולתי למצות קצת יותר מהמסה? 7. האם אני פשוט צריך להמשיך בדרך בה אני נוהג כיום, לבחון את עצמי שוב בסוף שנת 2010 ולהבין, שאולי כל השאלות שלי היו מיותרות, כי אולי הראייה של עכשו היא לא הראייה של סוף השנה? אודה לכולם על היחס הרציני, הדבר מטריד את מנוחתי ואולי על סמך תשובותיכם אנקוט דרך שונה, שתשנה את דרך ההתיחסות שלי לתזונה בשנת 2010. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 1.לדעתי זה מעט מאוד !
2.כן לדעתי 3.בממוצע צריך לעלות חצי קילו בשבוע .. תעשה חישוב 4.לא הבנתי 5.תלוי כמה עלית בשריר .. והיא נקיה מאוד מאוד .. 6.לא הבנתי. 7.לא , פשוט תעלה קלוריות בתפריט כי לא עלית כלום במשקל ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בבקשה .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
1.אם לא עלית באמת באחוזי שומן 2 קילו ב3 חודשים (נקי) זה אפילו מעולה. רוב האנשים עושים עליה גדולה של 5-7-9 קילו במשך תקופה ארוכה ואז בחיטוב כמעט הכל יורד. 2. לדעתי לא, רק אם אתה ממש מתחיל. 3.בעקרון כן, אבל צריך להיות עם היד על הדופק לראות שתמיד עולים במשקל, 2 קילו נקי ב3 חודשים זה קצב טוב לאורך זמן, מצד שני בשנה אתה יכול 10 חודשים להתקע, ואז חודשיים לטוס כי אתה זולל ועולה גם בשומן. 4. תמיד אפשר לשחק ב"מה אם"... תנסה להוסיף עוד מעט מאוד אוכל ולראות את קצב ההתקדמות. לדעתי רק אם התחלתי להתאמן ממש עכשיו יש סיכוי סביר שיכולת להעלות עוד. 5+6. שמע אתה גם ככה על אחוז שומן יחסית גבוה, מצד שני זה חורף... בגדול הייתי אומר שלא חכם להתחיל מאסה מאחוז כמו שלך כי עכשיו אתה מפחד ומאוד נזהר כי אתה כבר "גבולי מדי", בגדול תמיד מאסה מלוכלכת גוררת יותר עליה בשריר כי לגוף תמיד יש משאבים, מצד שני עובדים יותר קשה בחיטוב ואם הוא ארוך מדי גם אפשר לאבד שריר תוך כדי ולשרוף את היתרון שכביכול השגת במאסה מלוכלכת כמובן שההפרשים משתנים בהתאם לזמנים ולסוג מאסה / חיטוב... 7. לדעתי כל עוד אתה לאורך זמן (לא מאימון לאימון) עולה במשקלי עבודה ובמשקל גוף - אתה בדרך הנכונה. ברגע שתתקע תעשה חושבים.
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שלום Scylla .
לדעתי מה שכתבת דומה מאוד לשלי , ומה רע במה שכתבתי ? וכתבת ש2 קילו ל3 חודשים . לדעתי זה יותר מדי נקי ! ב3 חודשים אני יכול להעלות7-8 קילו ואף יותר ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה על אחוז שומן נמוך.הוא לא ! תאמין לי אתה לא רוצה לעלות 8 קילו ב 3 חודש כשאתה על 16.8% שומן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אלדר כדאי עוד ללמוד לפני שאתה מייעץ ולצבור נסיון. (ואני לא אומר את זה כדי להעליב.)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() זהו ! שהוא עלה ב2 קילו !
ולך תדע כמה מתוכם זה שריר .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מתאמן בצורה רצינית מ- 01.01.2008 התחלה: 86 ק"ג, 26% שומן חיטוב - 8 חודשים סוף: 64 ק"ג 12% שומן מסה מלוכלכת 86 ק"ג, 26% שומן חיטוב - 6 חודשים סוף: 67 ק"ג, 12.5% שומן עכשו זו המסה השנייה שלי אותה אני מבצע בצורה איטית. הבנתי מתשובתך, שאני בדרך הנכונה, תודה רבה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אחי,כמה זמן אתה מתאמן?
כמה זמן אתה בתחום שאתה יכול להעביר ביקורת על עלייה במשקל כזאת על בן אדם?. הוא נימצא בתחום יותר ממך לפי מיטב ידיעתי אתה בתחום חודשיים שלושה? שעוד לא התחיל בגרויות אפילו ועוד לא החכים מניסיון החיים. ע"פ מה אתה מעביר ביקורת כזו או אחרת על מישהו כאשר אתה עוד לא החכמת מפשלות שלך בתחום?. אני קורא את התשובות שלך כאן ואני מדמיין את עצמי במקום האיש ששואל את השאלה ואני מרגיש צביטה בלב,על כך שילד בן 13 נותן טיפים מקצועיים על עלייה במשקל שהוא בעצמו לא יישם על עצמו. אני לא בא לפגוע או משהו,פשוט גם אם אני עכשיו הייתי בן 13,לא היה נבון מצידי לתת טיפים מקצועיים לאנשים מבוגרים ממני,ולאנשים שיותר בתחום ממני,בעוד שאני חדש בתחום. הייתי מציע לך פשוט לא לענות לדברים שצריך בהם ידע מנוסה עם ניסיון חיים,גם אם אתה חשוב שאתה יודע,אתה לא בטוח. גם אני לא מגיב בנושאים שדורשים ידע יותר ממה שאני יודע בתחום ,כדי לא לבלבל ולייצור תגובה מוטעת.
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אתה בכלל ענית על השאלה שאתה מדבר ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]()
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אתה רואה פה התווכחות על הנושא עצמו ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אלדר קיצור, אתה עוד חדש לתחום ( וגם אני , מתאמן שנה וחצי וזה עוד נחשב חדש, יש לי עוד הרבה לילמוד), בימקום לנסות לענות כמו תוכי על דברים שקראת פעם שמישהו רשם לימשהו אחר. תתחיל ליקרוא מאמרים, תיצבור ניסיון ע"י לעשות " ניסויים על עצמך", ואז תוכל להגיב עם ידע שבאמת רכשת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי צורך לענות על השאלות שהוא שאל,משום שתגובה שתיים מעליי התשובות היו כמו שקיפת עולמי לדברים הנ"ל.