|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() הנה הכתבה תראו במיוחד את החלק שבסוף. ומי שמבין בתזונה אפשר הסברים שהיא טועה?
http://www.mako.co.il/news-channel2/...0a66621004.htm אפשר מאמר סותר? כי אבא שלי ראה את זה ופתאום הוא אמר לי אתה רואה שזה לא בריא וזה... או לפחות להראות לו שזה לא בריא כמו כל דבר אחר, כמו שציפס שמטוגן בשמן הרבה פעמים לא בריא, כמו שבורקס לא בריא, והשוואות עם מאכלים שאנחנו אוכלים לפעמים. בשביל להראות לו שזה לא כזה גרוע, אלא עוד משהו שהוא לא הכי טבעי שיש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: 1.80/88
עוסק ב:: ברזלים!
|
![]() ת'שמע..
אני מסכים עם כל מה שהתזונאית אמרה.... רק wtf מנת יתר של חלבון..?? ואיך מגיעים לזה בקלות בדיוק ?$@#$ יכול להיות שהיא מדברת על דיאטות yoyo ...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל מקצועי
|
![]() עד לאישה הזאת לא שמעתי משהו אחד שהיה נכון..אמרו כל כך הרבה דברים..המשפט היחיד שסימנתי עליו וי וזה היה בסוף זה "אימונים ותזונה הולכים יד ביד" משהו כזה.
לגבי הבלונדה,קודם כל..היא בלונדה! בגדול מה שהיא אמרה היא צודקת..היא דיברה על אוכלוסיה שרחוקה מפיתוח גוף.ולכן ההמלצות רלוונטיות. לגבי השייקים בסוף,ממתיקים מלאכותיים יש רק המפגרת לא יודעת על הכמויות באבקות ושהן לא מגיעות לצריכת יתר.(אין בעיה עם ממתיקים מלאכותיים במינון מומלץ) ועודף חלבון?מטומטמת.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הרגשתי כאב פיזי כשהיא אמרה שאפשר בקלות להגיע לעודפי חלבון ושזה פוגע בכליות, זה כאילו הרביצו לי ממש קשה לי לשמוע כזה גיבוב של שטויות.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מיץ גזר לפני אימון ומיץ בננות אחרי אימון.. אלוהים איזה סטומה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() יש לכם הוכחה או משהו פשוט אבא שלי מאמין לתזונאית הזאת חחח...
הבנתי את הקטע של הממתיקים המלאכותיים הרי במלא דברים יש ממתיקים מלאכותיים. אבל היא אמרה שיש דברים באבקה שלא מציינים בתווית, מישהו יודע על זה משהו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כן,לא מציינים בתווית את המרכיב "זיוני שכל" שרוב התזונאים מכניסים לתוכו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() תזונאית אופיינית אני לא יודע מה אתם מפתעים...לא מבינה הרבה
מקווה אבא שלך יודע אנגלית: http://www.israelbody.com/showthread.php?t=61953 מנה של אבקת חלבון 25 גרם |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() היא דיברה על:
א. ממתיקים מלכותיים, תשאל את אבא שלך מה ההבדל בין האבקות חלבון לבין כל מוצרי הדיאט למינהם ב. כשהיא אמרה כמויות עודפות של חלבון, תשאל את אבא שלך כמה זה עודף חלבון? אם הוא לא יודע להגיד לך, תשאל אותו אם זה בסדר לאכול חזה עוף לארוחת צהריים, כשהוא יגיד לך שכן, תסביר לו שבחזה עוף כ100 גרם יש 25 גרם חלבון, ואז תראה לו שעל קופסאת החלבון שלך כתוב 23-26 גרם חלבון. בכל מקרה, עד הקטע של האבקות חלבון היא אמרה דברים דיי נכונים(לדעתי), אך קצת פישלה בגישה לגבי אבקות חלבון. בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() איזה כוסית הלילך הזאת
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תסתכלו בסוף התזונאית אמרה :
אפשר לאכול ביצה או גבינת ריקוטה ואחר כך המגישה אמרה וזה גם יותר טעים ![]() ![]() ![]() ![]() עלאק יותר טעים מאבקת חלבון .. ד"א רואים שהיא לא מבינה כלום .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ד"א רואים שהיא מבינה
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין מה היא כבר אמרה לא בסדר,
היא אמרה שיש באבקות האלה ממתיקים מלאכותיים, למה מה חשבתם שנותן להם את הטעם שלהם? היא אמרה שעם האבקות האלה אפשר בקלות להגיע לעודף חלבון, בגדול נכון, במנה קטנה יחסית יש הרבה חלבון, מי שלא מבין וישתה יותר מדיי יכול בקלות להגיע לעודף חלבון, בנוסף קל מאוד לצרוך כמויות גדולות יחסית של חלבון עם האבקה כי היא פחות משביעה ממאכלים רגילים. היא גם ציינה בסוף בצורה עקיפה שמי שאינו עוסק בפיתוח גוף באופן רציני אין לו סיבה להשתמש באבקות האלה. ואגב, כמעט כל דבר בעולם יותר טעים מאבקת חלבון (האמת הפעם האחרונה ששתיתי שייק חלבון הייתה לפני 7 שנים בערך, אני יודע שהטעמים השתפרו מאז, אז אל תיצאו עליי..) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מצחיק אתה תאמין לי. אתה תצטרך לשתות יותר מ10 סקופים של חלבון בנוסף להרבה חלבון במשך היום כדי להגיע ל"עודף חלבון" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() כבר מעל 3 גרם חלבון לק"ג משקל גוף זה מתחיל להיות לא בריא,
אדם שרק התחיל להתאמן, חדור מוטיבציה ובמשקל של בסביבות 60 ק"ג יכול בקלות מאוד לעבור את כמות החלבונים המקסימלית. ובדיוק על אנשים כאלה היא דיברה בכתבה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכמויות של פי 4 ואפילו טיפה יותר אין הוכחה לפגיע כלשהי אצל אדם רגיל שהוא בריא... תרא את המחקרים שהבאתי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אין הוכחה לפגיעה בגלל שאף אחד לא לקח על עצמו לבדוק את זה,
מה שבטוח זה שאין שום צורך שבעולם לצרוך מעל ל-3 גרם חלבון לק"ג משקל גוף ועם אבקות, מתאמן מתחיל יכול להגיע לזה בקלות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דבר שני אפשר אבל לא בקלות צריך בכוונה לרצות אףאחד לא שותה סתם ככה לכיף 5-7 סקופים במינימום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אשמח אם תפנה אותי למקור בו מוזכר ניסוי שבו אדם צרך 4 גרם חלבון לק"ג ממשקל גופו ביום לאורך זמן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תשובה מתזונאית מוינגייט בקשר לתפריט cc ועודף חלבון | שובי דובי | תזונה ותוספים | 7 | 16-04-09 17:00 |
הלכתי היום לתזונאית והיא אמרה לי דבר נורא מוזר כנסו רגע | masterpeaice | תזונה ותוספים | 38 | 16-11-08 21:43 |
שאלה+עזרה| שאלה בקשר לאבקות חלבון ועזרה בלייב.. | dani571 | תזונה ותוספים | 2 | 30-05-08 23:35 |
שאלה בקשר לאבקת חלבון; | dekel2000 | תזונה ותוספים | 7 | 30-04-08 15:26 |
תגידו כדאי לי ללכת לתזונאית ? או שתעזרו לי כאן | LittleNigga | תזונה ותוספים | 13 | 15-12-07 22:56 |