|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() 1- לקבוע מטרה הגיונית
2- לעבוד לפי תוכנית מקצועית של מאמן מקצועי 3- לשנות תוכנית בערך כל חודשיים וחצי 4- משך האימון עד שעה וחצי עם עושים גם משקולת וגם אירובי אם רק אירובי אז עד שעה 5- משקולות תמיד לפניי פעילות אירובית 6- לשלב בין תרגלים מורכבים כגון לחיצת חזה לחיצת כתפיים לחיצת רגלייים דד ליפט סקווט וכו עם תרגילים מבודדים כגון פשיטת ברכיים, כפיפית ברכיים פרפר בחזה וכו 7- תנועה מלאה לכל אורך השריר ולא לעבוד בחצאי עבודה 8- עבודה איטית בכל החזרה ולא לרמות, לא לעבוד מהגב התחתון העליון או לדחוף מהרגלייים 9-טווח חזרות בין 6-15 להגדל מסת שריר ועיצוב הגוף, 5 ומטה לכוח, וסיבלות מעל 20 חזרות 10-מנוחה בסט של לא יותר מדקה , ברגליים בתרגילים ממש קשים אפשר עד דקה וחצי 11-להגיע בכישלון בכל סט, אם צריך לעשות 12 חזרות אז או בחזרה ה11 או מקסימוםן בחזרה ה12 לא יכולים לבצבע עוד חזרה אחת נוספת. 12-במשל האימון להיות מרוכז באימון נטו ולא בדיבורים 13-חימום לפניי אימון משקולות ומתיחות בסוף האימון 14- תזונה מתאימה לארוך כל היום גם בימים שלא מתאמנים 15- התמדה לאורך זמן, לפחות 4 אימונים חזקים בשבוע 16-כשעושים אירובי הדפוק חייב להיות לפחות דופק מטרה , לא הולכים על הליכון כדי לראות טלויזיה בכייף 17- להוסיף תוספי מזון בהתאם למטרת האימון והתזונה היומית 18- להתמקד דווקא בשרירים החלשים ולתת להם יותר דגש באימון 19 - לתת דגש על השרירים הגדולים כגון רגליים, גב, חזה כתפיים וידים עובדים עם החזה והגב והם שרירים יותר קטנים . 20 - בטן זה שריר וכל שריר צריך יום אימון ויום מנוחה טוטאלית אם לא רואים ריבועים להוריד את אחוזי השומן ע"י תזונה ואירובי צוטט מפורום פיתוח גוף בוא נמשיך את זה ונרכז את הכל פה ועוד משהו אל תתחילו עם הדיבורים שרק ss זה טוב ואל תעשה יד קדמית אני מבקש מאחד המנהלים שכל תגובה טפשית על שלא צריך לעבוד כך ולא זה למחוק אם נרצה להתווכח נתווכח בצורה תרבותית 21-שמירה על תזונה נכונה בתקופת מסה להיות במאזן חיובי ותקופת חיטוב במאזן שלילי 22-לישון לפחות 8שעות 23-לא להגיע לאימון יתר ........
![]() |
#2 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() חשבתי שכבר קלטתם שזה מיתוסים...
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לשדוד את תנובה
|
![]() יש פה המון דברים לא מדוייקים....
טווח חזרות בין 6-15 להגדל מסת שריר ועיצוב הגוף, 5 ומטה לכוח, וסיבלות מעל 20 חזרות-"עיצוב"? חימום לפניי אימון משקולות ומתיחות בסוף האימון-הוכח כלא יעיל לא? - התמדה לאורך זמן, לפחות 4 אימונים חזקים בשבוע-לפחות 4? מנוחה בסט של לא יותר מדקה , ברגליים בתרגילים ממש קשים אפשר עד דקה וחצי-wtf אגב 22-לישון לפחות 8 שעות. אתם לא מאמינים כמה זה עוזר |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() לא יודע אם אלו מתוסים או אבל תשמע רשמתי שזה מצוטט מאתר מסוים ויש משהו במה שהם רשמו
לגבי מנוחות מסכים איתך אבל לגבי טווחי חזרות אולי כן אולי לא תלוי בהרבה פרמטרים
![]() |
#5 | |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() יש משהו בנושא טווח החזרות שכן במידה ומתאמן משתמש בחומרים אנבואליים הוא מרוויח המון מהפן של היפרטרופיה סרקופלזמית
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
לגבי מספר אימונים הם צודקים הכוונה היא לעבוד פעם-פעמיים על כל שריר לגבי המנוחות על זה יהיה קשה להתווכח אבל עוד פעם זה בכללי
![]() |
![]() |
#8 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() לא מסכים עם חלק מהפרמטרים.
לעבוד 4+ ימים בשבוע לא יתאים למתאמנים לא ותיקים. לא לרמות אני לא מאמין בזה, בבנט אובר, כפיפת מרפקים, חתירה בעמידה - במשקלים גבוהים לא ניתן לבצע תנועה נקיה לגמרי. עדיף לתת 200% ולעבוד קצת לא נקי מאשר לתת 80% ולעבוד נקי. מנוחה של לא יותר מדקה - ממש לא מסכים. מי שעובד עצים וכבד גם לא בתרגילי הקודש צריך מנוחה למעלה מדקה אחרת האימון מקבל פן אירובי. לא מאמין בעבודה איטית, מאמין באקצנטרי מבוקר ואת החזרה עצמה בצורה אקספלוסיבית. גם בחימום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תמונה שווה אלף מילים.
http://www.body building.com/store/tshirts/tshirteat1.jpg תורידו את הרווח, הלינק צונזר אין צורך להכנס לפרטים המיניאטוריים של טווחי חזרות וטווחי תנועה, בסופו של דבר גם מי שלא ידייק בביצוע, בחימום ובכמות החזרות(כמובן שלא מדובר במקרים קיצוניים), אבל כן יתמיד על אוכל שינה ואימונים- צפוי להגיע לתוצאות מכובדות.
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() איקס אחד שווה אלף מילים..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() Xxxxxx
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() חחח ערכתי.
מה אני אעשה שמצנזרים לי לינקים? איזה מן פורום זה אם מצנזרים את המילה באדיבילדינג? ![]()
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() חחח צודק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() כשתכירו את הגוף שלכם תדעו בדיוק איך לפתח אותו כל עוד אתם מבצעים הכול כמו שצריך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() כי בסופו של דבר זה פורום של חנות, והאתר שהבאת הוא של חנות מתחרה (אומנם bb זה כבר הרבה יותר מסתם חנות, אבל עדיין).
![]() |
#18 |
|
![]() לא באמת ציפיתי לתשובה, התשובה ידועה ליp:
![]() |
#19 |
|
![]() אני יכול להביא לכם קישור למי שכתב את זה ונראה אם הוא מבין או לא
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אנ יחושב שמבחינת שינה אפשר גם 7, אבל כמובן שיותר זה רק מבורך.
וואלה אני אישית עובד hst וביינתים אני גם נהנה וגם אני רואה תוצאות לא רעות ולכן אני ממשיך, וזה גם אימונים של 3 פעמים בשבוע, לא 4, כמובן שזה דבר מאוד אינדוידואלי שגם תלויי בהרבה משתנים כמו האם אתה לוקח ממתקים, בדברים שהגוף שלך מגיב אליהם וכודמה... |
![]() |
![]() |