|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני כבר אחרי קופסא וחצי אבל זה כבר ממש מתחיל להציק, אפילו שאני משתמש בשייקר מיוחד עם כדור בלנדר בפנים שכביכול עוזר לפרק את הגושים, יש המון גושים קטנים שלא מתפרקים, אני מערבב את זה עם חלב קר.
אני חושב שאולי בגלל שאני שותה כמעט חצי מהאבקה ששמתי כשהיא לא מפורקת (כי היא בגושים כמובן) אז אולי זה לא יהיה אפקטיבי, כאילו שהגוף שלי יתקשה לפרק את זה ולעכל את האבקה. מה אתה חושבים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() אין לי גושים בכלל ! יש לי שיקר של ישראלבודי אם רשת סינון כזאת.. זה עושה את העבודה ובכללי המרקם של האבקה יוצא מצוין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני ממזמן לקחתי
לא היה גושים מדי פעם אחד או שתיים ותאכלס הם ממש טעימים |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בלנדר..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי יש גושים והם לא מתערבבים...אבל תבלע את זה ישר בלי להחזיק את זה בפהה...בגלל זה אני עובר לפרוגיינר או סיריוס מאס
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
סה"כ צריך לערבב יותר זמן ויותר חזק, או אולי להוסיף חלב או מים. אם זה ממש ממש ממש מפריע לך אז תערבב בבלנדר וייצא הכי טוב. בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() גם אני משתמש בשייקר של ישראלבודי(נשמע כמו פרסומת ממש) עם הרשת, מערבב חזק וזה שובר את כל הגושים(או כמעט כולם).
אגב, אני שותה את האבקה עם שוקו (2% שומן) של יטבתה. יש בזה יותר קלוריות ויותר פחממות. האם יש לזה חסרונות? נערך לאחרונה על ידי Silky, 25-12-09 בשעה 20:18. סיבה: הוספת מידע |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() ממליץ לך מקסימום לשפוך לבלנדר עם קרח וזהו עושה את העבודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה | צריך חוות דעת על perfect3000 | ישראל ישראלי | תזונה ותוספים | 5 | 17-12-09 19:10 |
למי שמשתמש בחלבון צמפיון תות | Zoska | תזונה ותוספים | 0 | 11-06-08 22:33 |
לכל מי שמשתמש ב cellmass | עלוש | תזונה ותוספים | 6 | 28-07-07 19:58 |
מישהו ניסה תאבקה Nature Best perfect3000??? | dimax | תזונה ותוספים | 41 | 22-09-06 19:35 |