|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() עשיתי הכל ואני לא מצליח לעלות במשקל אז הציעו לי לקחת גיינר . עכשיו השאלה איזה ? כי יש מלא סוגים וטעמים ..
נתונים : גיל 24 משקל : 50 גובה 164 תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() גיינר זה לא נוסחת פלאים.. תעשה תפריט שתגיע איתו למאזן קלורי חויבי לפחות 600+ ובקשר לגיינר סריוס מאס של אופטמים איכות וטעם..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אם יש לך תפריט מסודר תרשום אותו פה, אם לא תרשום פחות או יותר מה אתה אוכל במשך יום רגיל
זה קודם כל ^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
עלייה במשקל זה להוסיף קלוריות למה שאתה אוכל במשך כל היום, כאשר למעשה האבקה לעלייה במסה עוזרת לך לעשות את זה, כמובן אם לא תוסיף אוכל בנוסף האפקט לא היה מירבי. בכל מקרה הייתי ממליץ לך על הגיינר פרפקט 3000 שמכיל הרבה פחמימות והרבה קלוריות, שזה מה שיעזור לך כרגע. ההמלצה שלי היא על טעם שוקו http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=100&Page=1 זה בעצם מוצר שיכול לעזור לך להוסיף עד 1800 קלוריות ביום וזה תוספת משמעותית. כמובן מילת המפתח פה היא התמדה ותפריט תזונה מסודר. אם אתה מעוניין יש לנו גם שירות של יועצים שיכולים לעשות לך תפריט אוכל ואימונים מסודר ובעצם לעקוב אחרי ההתקדמות שלך ולהתאים את התפריט לצרכים שלך ולמה שאתה אוהב לאוכל. אם יש לך בכלל שאלות לגבי המוצר , או הייעוץ או בכלל הוראות שימוש והסברים אתה יכול להתקשר לחנות וישמחו לענות לך 1599-500-590 בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה בבחירת גיינר | roybns | תזונה ותוספים | 2 | 12-08-09 12:05 |
עזרה בבחירת גיינר | ry91 | תזונה ותוספים | 1 | 26-06-09 22:20 |
עזרה בבחירת גיינר, ממש לפני הזמנה ומתלבט | TheDrag0n | תזונה ותוספים | 19 | 24-02-09 22:04 |
עזרה בבחירת גיינר... | barak666 | תזונה ותוספים | 24 | 17-02-09 22:07 |
עזרה בבחירת גיינר | roybns | תזונה ותוספים | 0 | 17-01-09 17:27 |