|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן,
אני בן 15 והפסקתי להתאמן אם מאמן האישי ולמדתי ממנו מלא אבל הדבר היחיד שלא למדתי ממנו כי לא הספקתי זה כלה תרגילים המיוחדים האלה:בנץ',דדליפט וכאלה... היה כמה דברים שעיתי איתו אבל אני לא זוכר אז אם מישהו יכול לתת לי הסבר לכל תרגיל מייוחד כמו סתם דוגמא:סקואט זה ישיבות.. אם תוכלו להביא סרטון לכל תרגיל זה יהיה דה בסט! אחרי זה כבר אני יפתח אשכול אם בקשת אימון לעליית מסה abc מתאים אם תרגילים מתקדמים. ובקשר לאיך אבצע את התרגילים יש מאמנים שאני מכיר בחר כושר שיכולים לעזור לי... אני מכיר את התרגילים אבל תחברו לי את השמות לתרגילים שאני יביא ולאיזה שריר זה עוזר... תודה רבה לעוזרים מקווה לתשובות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() עוד יבוא מישהו שיודע איך לאיית את השם של מארק ריפטו באנגלית ואז יהיה לך מקור לתרגילים הבסיסיים שחובה שיהיו בכל תכנית אימון
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אכן בזכות יאיר מצאתי כמה דברים שמארק ריפטו מסביר :
http://startingstrength.wikia.com/wiki/Video |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אה ויאיר מאייתם את השם שלו ככה : חח
Mark Rippetoe |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() היה לך מאמן אישי שהסביר לך הכל חוץ מתרגילי הקודש?
אלא אם כן זאת הייתה "מאמנת אישית" זה אחלה בזבוז כסף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() הוא הסביר אבל לא היתי פיקח להקשיב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אלדר תודה רבה אח שלי אוהב אותך עזרת לי חבל על הזמן!
ולכל מי שניסה לעזור |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בכייף כפרה תהנה :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אף מאמן עם תעודה לא יוכל ללמד אותך סקווט לואו בר, דדליפט או פאוורקלין נכון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() נכון...ברגע שאתה מוציא תעודה בא הבחור מגברים בשחור ומוחק לך את הידע והזיכרון על איך עושים את התרגילים האלה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() היפרטרופי אתה לא עושה סקווט מלא, איך תלמד סקווט ?
תעלה סרטון של הסקווט שלך |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() כשתהיה ברמה שלי תוכל לדבר פה...בינתיים עדיף שתשתוק
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() נערך לאחרונה על ידי hypertrophy, 14-12-09 בשעה 11:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מיוחדים | hanna666 | תזונה ותוספים | 28 | 09-06-09 11:56 |
מבצעים מיוחדים לחברי הפורום. | Shlomik | פיתוח גוף-כללי | 2 | 04-01-09 17:19 |
פרפקט 3000+ אימונים מיוחדים | bkatzav | תזונה ותוספים | 8 | 10-10-08 17:56 |
ביקוש לבגדים מיוחדים לבאדיבילדרים? | Coleman | פיתוח גוף-כללי | 24 | 02-11-07 13:41 |
טס לאמריקה,תוספים מיוחדים?! | shay | תזונה ותוספים | 3 | 07-08-07 17:33 |