|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה.
בצו הראשון אמרו לי להכניס ולהוציא אוויר לתוך מכשיר מיוחד. לא הצלחתי 3 פעמים מספיק חזק,לא ישנתי באותו לילה,שזה לא תרוץ. אחרי זה רצים בהליכון 5 דק' על מהירות גבוהה ושיפוע גבוה,ואז שוב עושים את הבדיקה הזאת. יש לי עוד חודש וקצת אותה בדיקה שתקבע אם אני היה קרבי או לא. אני חייב שתיתנו פה תרגילים של ריצה+שחייה ועוד דברים שצריך לעשות,יש לי מנוי בחדר כושר. אני חייב משו הכי חזק שעוד חודש המצב שלי ישתפר. לא אכפת לי כמה קשה זה היה. תודה. נערך לאחרונה על ידי LeavRaia, 07-12-09 בשעה 03:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() קוראים לזה תפקודי ריאות ....
3 שבועות יכולים לעזור .. תתחיל להזיז ת'תחת ורק תיקח בחשבון שגם הטכניקה בנשיפה עוזרת צריך לא יותר מדי חזק .. אבל ארוך ... לא להוציא הכל על השניה הראשונה
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() שיצחקו אני בנתיים לא מתאמן למרות שאני חושב על לחזור...
אם אפשר עוד תגובות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() עוד בבקשה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאיר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
הגדלת נפח ראות | HovevaN | אימונים | 30 | 11-06-09 14:07 |
קרבות כלבים | P-a-n-1-c | פיתוח גוף-כללי | 16 | 20-04-08 16:52 |
קרבות קיקבוקס | Mad_dog | פיתוח גוף-כללי | 4 | 14-09-07 12:58 |
קליפ להמחשת קרבות ה-k1 | shay | פיתוח גוף-כללי | 17 | 12-08-07 17:03 |
מישהו כאן רואה את הקרבות של Ufc ?? | OMRI-TURBO | פיתוח גוף-כללי | 60 | 26-05-07 17:29 |