|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אז ככה זה תמונה שסתם צילמו אותי כמו שרואים, זה יד שמאל, יש לי דיי חוסר פרופורציה,
יד ימין משו כמו 2-3 ס"מ יותר גדולה, דרך אגב לא אימנתי ידיים עד לפני חודשיים, זה בעיקר לכל החדשים או לכל אלה שחושבים שהם וותיקים אבל הם בעצם פחות משנה פה.. 92-93 קילו, 170 +/- וכן אני שחיף, דרך אגב לכל מי שירצה לשאול, פלג גוף תחתון שלי הרבה יותר גדול מעליון.. ![]()
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע קשה להבין משהו מהתמונה שלך, אתה צריך להצטלם נורמאלי בפוזות, זאת תמונה לפייסבוק אחי לא כדי לקבל ביקורת על איך שאתה נראה.
אבל בכל זאת, רואים שיש עליך הרבה מסה+אחוז שומן גבוה לדעתי תן חיטוב, יכול להיות שאתה לא צריך אבל וזה אשליה שנוצרת בגלל התמונה הלא טובה, אז תקח את זה בערבון מוגבל אני מניח שאתה יודע יותר טוב מה אתה צריך... בקיצור אתה נראה מאסיבי עם אחוז שומן די גבוה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולתמונה הכללית,רואים שיש אחלה מסה אין מה להגיב חוץ מזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() נראה אש אחי..
זאת חברה שלך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() בונא אני זוכר אותך מלפני שנתיים/שלוש בפורום... אפילו יותר.
היית שליש מאיך שאתה נראה עכשיו.
![]() |
#8 |
Gay lord
|
![]() נראה טוב מאוד,
ענק |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() קשה להבין אבל מי בטוח לא "אחוז שומן גבוה" מדי
![]() |
#11 |
|
![]() תומר אתה סתם שמן
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי שאתה זה עם התמונה של המזלג או השיפוד באף, נכון?
חחחחחחחח התמונה הרגה אותי ורואים שאתה בחור לא קטן... ואתה בן 19? O_o |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אתה ציינת כביכול "עובדות" שאנחנו לא יכולים לראות , אני מקווה שפעם הבא תביא תמונה שנוכל לראות את זה.
סה"כ אחלה.
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() את האמת אני לא יודע מה ניסית לעשות פה..
פשוט תצלם את עצמך, יותר פשוט ויותר נוח להבנה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() חחח חבר'ה הבחור טנק הוא סתם צנוע חחח הלכת חזק עם הפטור זקן ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() ברוך שובך כריש.
מאסיבי מתמיד!
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() סחטיין על הזקן
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() Pשששש איזה אנשים!!! ניראה טוב אבל על אחוזי שומן די גבוהיים,איזה תעיש אתה !!!
![]() |
#19 |
חבר פעיל
עוסק ב:: פיתוח הגוף
חדר כושר: EGO מודיעין
|
![]() ניראה מסיבי מאוד [: בהצלחה
![]() |
#20 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אממ תודה על התגובות,
רשמתי בדיוק למה שמתי את התמונה הזאת, היא משקפת פחות או יותר איך שאני נראה במצב רפוי, וזה מה שלדעתי מעניין 90% מהפורום, ברחוב לא הולכים עם דאבל בייספס, או מוס מסקולאר, מה גם שרשמתי בדיוק את הסיבה ששמתי את התמונה, בשביל שידעו בערך מי אני כל החדשים למינהם (שזה 90% מהפורום) אממ הבחורה ידידה שלי ואני אהיה בן 20 עוד 20 יום ![]() אני כרגע במאסה עד אפריל +/- , להגיע ל97-102 קילו על אחוז כמו עכשיו +/- מתאמן 5*5 קצת מעוות, A - רגליים B - חזה C - גב + אירובי D - קאטבל בל (FBW) יום מנוחה ממשקולות - אירובי A+B C ונותן איזה 6 סטים בשבוע יד קדמית / אחורית / כתפיים (ידיים התחלתי ת'אמת לאמן לפני חודשיים בערך) ושלום לכל הוותיקים שזוכרים אותי, נדב גם אתה נעלמת הרבה זמן! הזקן יותר גדול במציאות ![]() אני יביא תמונות טובות בסוף המאסה ובסוף החיטוב כמו שכולם אוהבים, בלי בגדים ![]() אגב כן אני הבחור עם המזלג באף, ולכל האלו שסתם רושמים מהרגל, לא ניתן לראות כלום ובלה בלה, תשוו את הגוף לראש, זה יתן לכם פרופורציות מסוימות בערך, במיוחד שהגוף רפוי ושום איבר לא מוצמד לגוף.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |