|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() השאלה לשי עד כמה משנה תפריט מסודר במאסה מאשר אכילה בכמויות גדולות.. כל 3 שעות בערך.. עם הקפדה על ארוחה לפני אימון ואחרי אימון כמו שצריך.. רק שזה לא תפריט מסודר כמובן.. שאני אוכל אני פשוט דוחף כמה אוכל שאני רוצה ולא לפי משקלים או משו..
עד כמה זה משנה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא משנה..רק שים לב שאתה באמת מכניס את הכמויות האלו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה שלדעתי תעשה, פשוט תדאג מהרגע שאתה קם בבוקר כל 3 שעות ארוחה שתכלול 30 גרם חלבון 12 גרם שומן 90 גרם פחמימה זו הדרך הכי טובה, אל תבנה תפריט של מה לאכול , פשוט כל 3 שעות ארוחה שתכלול את הערכים האלה. אם אתה קם ב8 בבוקר יוצא לך 5 ארוחות אם אתה הולך לישון ב11 בלילה. זה אומר שאתה מגיע בסה"כ ל 150 גרם חלבון 60 גרם שומן 450 גרם פחמימה. הכי טוב . לא צריך תפריט ולא נעליים.
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() זה מאוד משנה, כיוון שאם אתה עם תפריט מסודר אתה יכול לראות אחרי זמן מסויים אם אתה עולה או לא, או עולה יותר מידי, ולשנות. כשאתה יודע את מספר הקלוריות זה יותר קל לעקוב אחרי זה.
כשאתה סתם אוכל הרבה אתה לא יודע את מספר הקלוריות, לא יכול לעקוב אחרי זה, וההתדמות שלך תיפגע, אם זה השמנה או דריכה במקום. מניסיון
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אבל במצב שאני יודע שאני אוכל בארוחה לא כמויות שהם גדולות מבחינתי.. אלא כמויות שהם גדולות לכל בחינה.. כמו 300 גרם פסטה או יותר
2 או סטייקים אנטריקוט פלוס המבורגר בלחמניה 10 פרוסות לחם אחיד ביום (שכנראה יהפכו להיות לחמניות מקמח מלא או לחם מקמח מלא בקרוב) 2 קופסאות טונה בשמן 4-6 ביצים ביום 5 פרוסות גבינה צהובה 3-4 פרוסות פסטרמה דלת שומן (פרוסות ממש גדולות).. זה בעיקרון הבסיסי ... חוץ מהסטייקים שזה קורה פעם ב4 יום בערך ככה.. כי כמובן זה עולה מלא כסף.. זה המוצרים הבסייסיים.. בינהם אני מוסיף למשל שניצלים חזה עוף קוואקר אבל בעיקרון כמעט בכל יום אני אוכל את המוצרים הבסייסים האלה ומוסיף כל פעם שיש עוד משו לאכול שהכנתי או שנשאר או שאמא מכינה אני כמובן מכניס כמה שיותר .. אני מאמין שאני מגיע ל3000 מינימום אז כאילו...גם אם אני לא יודע מה המספר המדויק.. אני יודע שכמויות כמו שהזכרתי למעלה לא מגיעות ללפחות מ2500 קלוריו לפחות וזה אני בטוח שאני מכניס ביום ובקרוב גם גיינר ברגע שאני יקבל משכורת ראשונה גיינר של אנימל עם ערכים טובים נורא 600 קלוריות למנה או חצי מנה אני לא זוכר עם 88 גרם פחמימה נערך לאחרונה על ידי 4roxe, 03-12-09 בשעה 18:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: דופק ת'ראש...
חדר כושר: אורלייף
|
![]() זה נכון...אבל יש אנשים (כמוני ..) שאין זמן לאכול מסודר אז פשוט אוכלים הכל!!
כמו למשל היום - קוטג' טונה ו7 פיתות...וזה רק בארוחה אחת... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תפריט לאחר העצות בפוסט שלי החלטתי להכין תפריט מסודר. | The-Two | תזונה ותוספים | 32 | 19-08-09 20:56 |
אין לי תפריט מסודר אבל.. | tuli10 | תזונה ותוספים | 7 | 23-09-08 19:59 |
שאלה | אם אין לי תפריט מסודר | tuli10 | תזונה ותוספים | 3 | 30-08-08 20:41 |
פיתוח גוף בלי תפריט מסודר | aviran_p | תזונה ותוספים | 10 | 01-12-06 20:36 |
תפריט מסודר לעלייה במאסה... | Ori_D | תזונה ותוספים | 11 | 28-10-06 15:19 |