|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() יש משהו שעוד לא יצא לי להבין בקשר לאימונים..
אני מתאמן בתוכנית AB כבר הרבה זמן.. ואני מתאמן ככה axbxaxb זאת אומרת עם יום מנוחה בין לבין.. ואני לא מבין למה הרוב מתאמנים abxabxx זאת אומרת יום אחרי יום אימון , נגיד שב A אתה עובד על חזה ויד קדמית ורגליים , ויום אחרי זה B מה שנשאר... גם באימון גב היד הקדמת עובדת לא רע בכלל הייתי אומר.. וגם בחזה הכתף היא חלק לא קטן מהאימון.. והרי רשום בכל הספרים שלא עובדים על אותו שריר יום אחרי יום ! אז אני לא מבין למה נהוג להתאמן ככה abxabxx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תלוי בעצימות גם.
מי שמתאמן חזק לא הייתי ממליץ על ab x ab אלא אם כן האימון a הוא חזה יד ויד אחורית,לא יד קדמית.
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
והוא אמר לי להתאמן ab x ab xx אני העדפתי ללכת לפי איך שאני מרגיש עם זה והתאמנתי axbxaxb , ובכל מקרה היום אני מתאמן במכון אחר שהמאמנים שם על הפנים ואין לי מי באמת לשאול מה עדיף ולמה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כל המנופחים ומרי ישראל לא בהכרח יודעים לתת תוכניות אימון טובות...
תוכנית אימון טובה צריכה להיות מאוזנת מבחינת עומסים ועבודה על קבוצות שרירים ותנועות. למשל, אתה תעדיף לא לעשות סקוואט כבד כל יום, או לעשות סקוואט ביום ראשון ודדליפט ביום שני, כי השרירים לא יקבלו את המנוחה. אפשר לעשות axbxa, ככה עובדת תוכנית כמו ss למשל. אפשר גם לעשות abxab שככה עובדת תוכנית כמו של לייל או upper lower וכו'. לדעתי האישית, שלוש פעמים בשבוע בחדר כושר זה מספיק ל90% מהאנשים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני למשל חזרתי מהצבא ביום חמישי והתאמנתי ביום חמישי a אחרי זה בשבת (אתמול) עשיתי b ומחר אני חוזר לצבא עד הסופ"ש ככה שכדאי לי להתאמן היום a או לא? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה ss או משהו דומה, זה יכול לעבוד נפלא.
|
![]() |
![]() |