|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Mar 2009
הודעות: 35
כללי:: אהוב את המלאכה
גיל:: 23
עוסק ב:: מוכר ויאגרה
חדר כושר: אנרג'י קלאב
|
![]() אבקת חלבון עם מים חמים או במיקרו פוגע בערכים שלה?
אני פשוט מעדיף אותה עם מים חמים כפית נס או שוקו במיקרו יוצא מילקשיק מעולה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה בחיים לא חשבתי על זה.
לדעתי זה לא פוגע בערכים,זה כמו שאבקת שוקו במים חמים לא תאבד ערכים. אבל זאת רק השערה. חכה למבינים ממני. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Mar 2009
הודעות: 35
כללי:: אהוב את המלאכה
גיל:: 23
עוסק ב:: מוכר ויאגרה
חדר כושר: אנרג'י קלאב
|
![]() תנסה מעדן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא משתמש באבקת חלבון,וגם כרגע אני לא מתאמן.
תודה בכל מקרה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אין שום סיבה שיפגע בערכים של האבקת חלבון....
החלבון נישאר אותו חלבון....
__________________
"תבוסה היא לעיתים מצב זמני בלבד, הרמת ידיים הופכת אותה לתמידית" מרלן פון סאוונט ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לא פוגע אחי אל תדאג
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Mar 2009
הודעות: 35
כללי:: אהוב את המלאכה
גיל:: 23
עוסק ב:: מוכר ויאגרה
חדר כושר: אנרג'י קלאב
|
![]() תודה חברים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jul 2009
הודעות: 396
גיל:: 22
עוסק ב:: אכילה מרובה ^.^
|
![]() חברה חום פוגע בחלבון.השאלה היא כמה ולכמה זמן, ואת התשובה לזה אני לא יודע, אבל בישול פוגע בערכים של המזון, בין היתר חלבון - חלק מהחלבון יתפרק לך בחום.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ניסיתי להוסיף מים חמים לגיינר לפני כמה זמן וזה עשה לי מן גושים קטנים ומגעילים למעלה.
כאילו זה שרף חלק מהאבקה, זה טעים כשזה חם אבל צריך להוציא את הגושים שצפים למעלה וזה ממש מגעיל |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Fat bastard
|
![]() עדיף לא לעשות שייקים עם מים חמים זה בדר"כ עושה גושים.
תישארו עם מים קרים, הכי טוב |
![]() |
![]() |