|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב שמעו אז ככה כל השרירים בגוף אני עובד עליהם טוב מאוד וגדל בהם ואני שם לב ורואה שינוי הבעיה היחידיה שמעצבנת אותי שהידיים שלי פשוט לא רוצות לגדולל זה מוזרר אני רואה החזה מתפתח הגב וזה והידיים בפיגורר לא יודעע למהה ויש לי בייספס יפה אבל הוא קטן חסר עובי ביד זה כאילו כל המסה הולכת למקוומת אחרים חוץ מהיד ואני גדלתיי יפהה בחופש הגדול כולם אמרו לי נהיית ענק וזה רק היידים זה מה שמטריד אותי
עובד ab 4 פעמים בשבוע למי שיש הצעות דרכים מה לעשות תודה
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() אין מה לעשות חוץ מלהמשיך לעבוד, אם אתה עובד נכון הכל כבר יגדל.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אין הרבה מה לעשות תתאמן טוב תאכל טוב ותישן טוב וזה יבוא אל תדאג..!!!
אצל רוב האנשים יש איזה שריר שהוא בפיגור..! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() פרסם תתוכנית
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() A - חזה יד קידמית רגליים
B- גב כתפיים יד אחורית ABxABxx 4 פעמים בשבוע ראשון שני רביעי חמישי
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חשבתי על משהו אולי בגלל שאני מגוון בתרגילים כי תראו יד קידמית אני עושה שני תרגילים אחד משאיר קבוע ואת השני משנה לפעמים הרוב זה מוט w אחיזה רחבה בעמידה משאיר קבוע ומשנה תמיד לכפיפת מרפקים יד יד בישיבה או עמידה או שכל מיני עם המכונה הפולי הזאתי כל פעם משנהה אולי אני צריך להשאיר קבוע שני תרגילים וזהו ?
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() שניתי לך ..!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לא התוכנית הזאתי אני לא יכול להוציא ממנה את המקסימום מצטער...
יש יותר מדי לחצים וזה קשה והיד אחורית שלי לא עובדת הכי חזק בחזה ככה שזה לא בעיה
![]() |
#9 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() כמה סטים אתה עושה לשריר קטן ולשריר גדול?
האם אתה מעלה במשקל בצורה סדירה? כמה קל' אתה צורך ביום? האם יש לך תפריט? האם אתה ישן 8-10 שעות ביום? איך ההתאששות שלך?האם אתה מתאושש מהאימונים? האם אתה מתקדם מאימון לאימון? האם יש לך דדליפט בתוכנית? האם יש לך סקוואט בתוכנית? אחרי שתענה לי על אלו יהיה לי מאוד קל לעזור לך "לגדול בידיים" |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
1. מעלה משקל בצורה סדירה ? מה זאת אומרת ? אני מעלה משקל מתי שאני מרגיש שאני יכול להרים עוד.. מזה בדיוק בצורה סדירה ? 2. אני צורך בערך 3 אלף קלוריות ביום +- 3. יש לי תפריט לא הכי מסודר כי ארוחות צהריים אני משנה תמיד אין משהו קבוע לאכול ולא תמיד יש בשר זמין .. אבל הרוב אני מתמקד בתפריט 4. ישן 9 שעות 5. כן אני מתאושש מהאימונים 6. כן דווקא עליתיי במשקלים כמו תותח חוץ מהיד קידמית שאני נשאר בה תקוע די הרבה זמן עולה אבל לא משמעותית .. כל השאר חזה גב יד אחורית רגליים אני עולה בכיףף 7. דדליפט אין לי 8. סקוואט יש .. עריכה:פיספסתי את השאלה הראשונה לשריר גדול אני עושה 9 סטים ולקטן 6 ותעשה טובה אל תזלזל בזה שאמרתי לגדול בידיים כי לא היה לי דרך אחרת להגדיר את זה תאמין שאני מבין בנושא הזה ואני לא כמו הטמבלים האלה פה .. פשוט התכוונתי כל המקומות אני רואה גדילה חוץ מהידיים לא הייתה לי דרך יותר טובה להסביר את זה
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() שמע אם אתה אוכל מספיק וגודל אין לך מה לדאוג כל דבר גודל בזמנו,
אין לך כוח לחכות אז תסנטל , אתה יכול לנסות להחליף תרגילים אבל אם כולך גודל "חוץ" מהידיים אני לא חושב שיש בעיה ממשית, . |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() תנסה לא לעבוד על הידיים ותראה מה קורה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() שים אימון יד קדמית יחד עם גב.
היה לי אותה בעיה כמוך, היה יוצא שעבדתי על ביספס באימון גב ויום אחרי זה באימון חזה עשיתי תרגילים ליד קדמית ככה שהיה סה"כ יותר מדי. אחרי שהחלפתי היד גדלה שוב. ולא לעבור את ה 6 סטים גם 4 יספיקו [חזקים כמובן]. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() יד קדמית עם גב ויד אחורית עם חזה כמו שאמרו לך.
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() שמת לב שביתר השרירים אתה עולה בחזרות ובמשקלים ובבייספס לא ........ מצויין!
א. ההמלצה היא להישאר עם אותם תרגילים ולא לשנות את התרגיל השני כל פעם (לפחות לתקופה של 3 חודשים או 25 אימונים , המוקדם מבינהם) ב. ייתכן והחזרות שאתה עושה לא מתאימות לשריר שלך........ כלומר, במידה ואתה עובד על 6 חזרות = כוח ואתה לא רואה התקדמות, בסוף האימון תן גירוי לשריר במשקל יותר קטן , אבל 10-12 חזרות, כדי להתיש אותו ולהפך (אם אתה עובד על 12 חזרות ומשקל קטן יחסית ולא מתקדם, בסוף האימון , תעלה משקל ותנסה לעשות מקסימום חזרות) . כמובן תעשה כ-3 סטים כאלו. שיהיה בהצלחה! ** אגב, הייתה לי את אותה בעיה ועלי זה עבד כמו קסם אל תשכח לעדכן את סיפור ההצלחה שלך ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |