|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום אממ אין כוך כך הרבה מה לספר באתי להיתיעץ אני בן 12
אני שוקל 79 קילו ו 1.74 רציני איתכם { היתפתחתי קצת יותר מידי } [= אז עכשיו זה התוכניות שלי : 35 קילו ב לחיצת חזה 40 חזרות + 3 סטים פרפר : 8 קילו בכול יד 20 חזרות + 3 סטים אימון כתפים : 75 קילו 8 פעמים + 3 סטים 70 שכיבות שמיכה : ב 2 סטים כיפופי בטן : 30 פעם ב 2 סטים מתח : 3-4 ב 2-3 סטים וריצה כול יום שעתיים [= תזונה : אומגה 3 כול יום [= בבוקר : 2-3 תפוחים + אולי איזה תה בשעה 4 בצוהוריים : 2-3 ביצים + איזה כמה פירות + סלט בשעה 8 וחצי : תה וזהוא אז ניראה לי אני תקוע אני מיתאמן כבר חודשיים לפי אותה תוכנית ועדיין אין תוצאות חוץ מהורדה של 12 קילו [= מה עושים ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() חרא תפריט אתה לא תצליח להסתדר איתו=\
זה תפריט של ניצולי שואה=\ גם התוכנית אימון גרועה ממש אבל:| 40 חזרות?! בכל תרגיל תעשה 8-12 חזרות בגלל שאתה חדש והגוף שלך לא רגיל למשקל כבד פשוט תעלה משקל שאתה יכול לעשות בו 8-12 חזרות |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() סבבה אני יעלה ל 55 קילו ב 7 חזרות לחיצת חזה טוב ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא מבין כלום ממה שאתה עושה ואתה בדרך לקבר.
לך לקרוא מאמרים ילדון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() זה לא משנה המשקל כל עוד אתה עושה משקל שמתאים לך שאתה יכול לעשות סביבות ה8-10 חזרות נקיות בלי לרמות ולהזיז תגב וכאלה זה בסדר מבין?
בתזונה שלך עם אתה עושה אותה כמו שרשמת אתה תמות בקרוב בן אדם נורמלי לא יכול להסתדר עם זה עשה טובה קרא מאמרים על אימונים ותזונה ואז תחזור לפה עם שאלות |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() איך ילד בן 12 מרים 78 קילו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() אהבתי ת 75 קילו כתפיים
הזכיר לי 50 קילו מילטרי |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() יש לי הרגשה כבדה שהוא מסתלבט.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() אחים אני עושה דיאטה ראיתם כמה אני שוקל לא ? 79 !!!! זה הרבה אני בתיקווה לרדת ל 75
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() אתה כולה בן 12 פשוט תעשה תוכנית fbw-ab עם 6-8 חזרות למורכבים והשאר 10-12 .
התזונה לקויה גם עם אתה בחיטוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
שלא ישמעו אותך עוד
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() למה?אפשר לראות שהוא מפותח מאוד לגילו,יש לו גובה של בנאדם בן 17 ממוצע.
שלא יגזים עם המשקלים ואין עם זה בעיה אני גם עבדתי בטווח חזרות הזה בגיל 14 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
מה זה שלא יגזים המלצות? אתה רשמת לו לעשות rm6-8, זה נראה לך לא להגזים לילד קטן? שלא לדבר על כך שיש מחקרים שמראים שילדים בגיל הזה מגיבים יותר טוב לאימונים בטווח חזרות יותר גבוה
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() נו אז מה כאילו אני בן 15 ואני עובד עם חזרות וכבד חודשיים זה לא בסדר אתה אומר כאילו?
יש לך מסן..? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() עוד מעט יקפצו עלי אנשים פה ויגידו שאני מדבר שטויות
בכל אופן מה בדיוק הסיבה של ילדים בגיל הזה(עד 14) לרדת לטווח כזה נמוך? בקושי יש טסט' בגוף, ואם אני לא טועה gal.t רשם משהו בכלל שלא לרדת לטווח של 6 חזרות עד גיל 18, למרות שזה מעט מוגזם
![]() |
#18 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() זה כנראה 75 lbs במכונה. למרות שגם זה מטורף לילד בן 12. בכל מקרה ילדון תחזור לשחק כדורגל ובגיל 14-15 תרשם למכון כושר ותעשה ss.
TOXICITY אתה צודק חלקית, אכן לא כדאי לרדת לטווח חזרות נמוך כל עוד הגוף שלך נמצא בתהליכי "בניה" וכו כי זה יכול לגרום לפציעות וגם מקרוברט אומר את זה אבל 6 זה לא טווח חזרות נמוך. 1-2 זה טווח חזרות נמוך. ילדים בני 12 יכולים בלי בעיה לעשות 6 חזרות |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() מקס ההרמות שלך ממש השתפרו מאז שבאת לפורום
כל הכבוד
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]()