|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום,
אני מעוניין להתחיל בחיטוב ויש לי כמה שאלות בנושא: -אני שוקל 89 קילו על 23% שומן, אני מעוניין לרדת ל15% שומן. בנוסף לשומן, אני יוריד הרבה במסת שריר? 30 דקות אירובי 5 פעמים בשבוע יספיק? ובנוסף יש לי עוד בעיה- יש לי ריכוז יחסית גבוהה של שומן באזור הרגליים והישבן.. אמרו לי שזה גנטי ואין מה לעשות בנידון חוץ מחיטוב.. אז כשאני יתחיל את החיטוב, השומן קודם כל ישרף בפלג גוף תחתון או פשוט בכל הגוף? אני מתנצל על השאלות המעצבנות אבל זו פשוט פעם ראשונה שאני עושה חיטוב. תודה לעונים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() אתה לא תאבד הרבה מאסת שריר עם תשלב אימוני כוח ותשמור על תזונה
אתה אפילו לא חייב אירובי האירובי רק עוזר לך ליהיות במאזן קלורי שלילי והשומן ירד בכל הגוף זה לא שאתה בוחר מאיפה להוריד |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: פיתוח הגוף
חדר כושר: EGO מודיעין
|
![]() לדעתי יהיה לך קשה מאוד גם לשלב אימוני משקולות וגם 30 דקות אירובי חמש פעמים בשבוע תוריד לאיזה 4-3 ותעשלה 40-50 דקות אירובי
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בכלל כל הגוף זה עניין של גנטיקה אבל אני מניח שכמו שיורדים אחוזי השומן בפלג גוף עליון, ככה יהיה גם עם החלק התחתון במידה ואתה עובד על השרירים האלו באימונים,
של הרגליים והישבן [למרות שאני לא יודע מה התרגילים המתאימים לזה] אבל אשמח לדעת כי גם אני לא הכי מרוצה מהקטע הזה ואשמח לשיפור.. |
![]() |
![]() |