|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי -נצרת עילית
|
![]() שלום ,
אני מתכנן להתחיל Ss מהשבוע הבא , מישהו יכול לתת לי המלצות וטיפים ואיך התוכנית צריכה להיבנות ומתי להעלות משקלים ובכמה משקל וכ'ו , בקיצור את כל התכלס ![]() MOO היקר אשמח אם תענה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הספר SS של מארק ריפטו להורדה
http://sharebee.com/851660d4 זה לינק בעיברית http://www.israelbody.com/showthread.php?t=26841 עדיף לך לקרוא את הספר, כל פעם קצת לגבי התרגילים עצמם תראה שאתה עובד נכון זה לינק להורדת הDVD http://israelbody.com/showpost.php?p...1&postcount=13 חוץ מזה מה משקלי עבודה שלך ? סקווט דדליפט בנצ' פרס בנט אובר מתח גיל/גובה/משקל |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אז זהו שהסיבה היא שרציתי להתחיל את הss בגלל משקלי העבודה..
סקוואט 65 דדליפט 100 בנצ' 62.5 פרס לא עשיתי עד היום ובנט אובר גם כ60 מתח גם לא עשיתי גיל 15 181 75 תודה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gay lord
|
![]() Moo יש לך אולי קישור אחר להורדה של הdvd?
כי הקישורים שנתת לא עובדים, תודה רבה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gay lord
|
![]() אוי איזה זין אני לא מצליח להוריד מרפידשיר,
תודה בכל זאת moo אבל אם למישהו יש הורדה בשרת אחר? תודה רבה רבה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gay lord
|
![]() חחחחחחחחחחחח אני לא מוריד פורנו
אבל תודה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() סליחה על ההקפצה אבל יש לי עוד שאלה MOO ..
המטרה שלי לעלות הרבה בכוח וגם במאסת שריר לאורך כל החורף בערך..מה יהיה יותר אפקטיבי Ss או 5X5 , ולמה? תודה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ss
כי היא הגרסא של 5X5 למתחילים התרגילים אותם תרגילים רק ש 5X5 גלן פנדלי היא בנפח יותר גבוהה שלא תשרוד אותו ובמדקאו אתה מתקדם רק משבוע לשבוע ב SS אתה מנצל את האפשרות להתקדם הכי מהר כשתתקע (באיזור סקווט 1.5 ממשקל גוף ודדליפט 2 ממשקל גוף) תעבור לעבוד ב5X5 מדקאו לדעתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() כמה זמן אתה מתאמן בתכנית הזאת? אתה לא מוכן לפתוח את הראש לתכוניות אחרות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אוקיי כמה שאלות אחרונות(סליחה שאני משגע אותך פשוט אתה בחור בעל שכל וידע) מתי אפשר לעבור לתוכניות חלוקה? האם בss אני יכול לראות תוצאות משמעויתיות במאסת גוף? ושאלה אחרונה..איך אתה ממליץ לי לעשות ss כאשר אני יעשה חיטוב.. תודה רבה , ושוב סליחה שאני משגע אותך ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה פרקודס לרצות לעבור לתוכנית שבה אתה מתקדם רק כל שבוע... כל אדם שואף להתקדם הכי מהר וכל הזמן... אז טבעי שהוא ירצה להשאר כמה שיותר עם ss אלא אם כן הוא לא מאמין שהיא יכולה לחולל מה שהיא עושה, צר לי אמונה יש רק בבית כנסת... אני גם לא עובד בתוכנית חלוקה והמשקלים שלי לא רעים בכלל, כל עוד אני מתקדם (אומנם כל שבוע, כי ss כבר לא מתאימה לי לצערי) אין זמן מסויים, את יכול למצות ss תוך 2-3 חודשים, או אפילו חצי שנה תלוי, בד"כ 1.5 סקווט, 2 דדליפט, 1 פרס, זה אינדיקציה כללית לזה שאתה מתחיל להתחזק ואולי יכול להתקדם (להוסיף נפח, לעבור ל 5x5) זם גם תלוי בגיל, למשל ילד בן 13 ששוקל 55 ק"ג יגיע למשקלי עבודה טובים, אבל כיוון שהוא בגיל ההתבגרות, מתאמן כח וגם אוכל המון אז המשקל גוף שלו משתנה אז הוא יוכל למרוח ss ליותר זמן. לא מבצעים ss בחיטוב, כיוון שמשקלי העבודה עולים מאימון לאימון, ובחיטוב אתה במאזן קלורי שלילי שלא יתן לך להעלות משקלי עבודה (חוסר באנרגיה=קלוריות) ולא תוכל להתאושש עם כמות קטנה של אוכל. מה שכן ניתן לבצע בחיטוב זה תוכנית עם תרגילי ss רק בלי העלאת משקלי עבודה כמו ב ss מה שזה יביא לך, זה גירוי של השריר שימזער איבוד מאסת שריר עקב עבודה בעצימות גבוהה מה הנתונים שלך ? כי לדעתי תעשה ss ותתחיל מאסה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה לך ,
הנתונים: גיל 15 משקל 72 (ירדתי לצערי) גובה 181 ממ עוד משהו ? משקלים רשמתי למעלה אגב..כן זה מה שאני מתכנן לעשות , ss מאסה |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() אז מה היית ממליץ לתקופות חיטוב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תלוי. כשאתה מתאמן מתחיל, אפילו אם יש עלייך שומן זה לא אומר שאתה צריך חיטוב. בתור מתחיל שלך פוטנציאל אדיר לעלות הרבה מאסת שריר ואפילו לרדת באחוזי שומן בו זמנית בגלל העלייה הנקייה הגדולה ואין תכנית כמו SS בשביל זה. יש מתאמנים של ריפטו שהתחילו במשקל X, אחרי שנה נשארו במשקל X ונראו אלף שנות אור בין התקופות האלה. ההמלצה היא לקחת את הסקאלה הנמוכה יותר של הקלוריות (כשהסקאלה היא בין 2500 ל5-6), להוסיף יותר אירובי/Metcon אחרי השלבים הראשונים של התכנית ופשוט לעבוד כבד והכל קורה לבד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לעדכן פה להעלות סרטונים כדי לשפר טכניקה בגדול להוסיף משקלים למוט,לאכול טוב ולשמור על טכניקה טובה כל הדרך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה , עזרת לי מאוד אחי !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() תגידו זה בסדר שאני צריך לאכול מלא ולעלות בערך 1.5 קילו בשבוע כדי לעלות משקלים טוב? (אני מתאמן בתוכנית ab מקוצרת עכשיו שכוללת את כל התרגילים שיש בss)
|
![]() |
![]() |