|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אז ככה..אני מתתאמן בערך 3 שבועות עד חודש בערך..
אני בן 17 וחצי כמעט 18.. גובה: 191 משקל-78 שיחקתי כדורסל 4 שנים חח אפשר להבין לפי הגובה..יש לי כושר טוב אבל אף פעם לא עבדתי על פיתוח גוף.. אממ אני יודע שחסר בשר ומסה .. ועל זה אני עובד.. שתי תמונות -גוף והיד : ![]() יד : ![]() מה דעתכם ? ..אשמח לשמוע כל הערה .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() יש בסיס מצויין
מאסה חזק כל החורף..
![]() |
#3 |
משתמש פעיל
|
![]() עם גובה כמו שלך אתה יכול להיות מפלצת אם תהיה רציני בתחום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תן מאסה חזקה אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בסיס מעולה.. מאסה רצחנית אחינו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: אני אריאל... אני מתאמן, בעיקר כדי להיות חזק
חדר כושר: גו אקטיב, בת ים
|
![]() אני יכול להמליץ לך ככה: תקרא מאמרים בתחום, יש באתר הזה בשפע, כדאי לך להתחיל בצורה מסודרת עם תוכנית מסודרת, למשל starting strenght, לשלב את זה עם תזונה טובה: הרבה חלבונים, אולי אפילו תוסף חלבון. כל מי שמתחיל צריך לדעת: מי שמתאמן בצורה חפיפית ולא עד הסוף, התוצאות בהתאם. לך יש פוטנציאל טוב כי אתה ממילא ספורטאי. בהצלחה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() תמשיך כך תפציץ במסה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מסה דחוף+תזונה מתאימה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שאמרו מעלי
תזונה נכונה ומאסה.. דרך אגב יש לך גנטיקה בחזה כמו של מייקל לואיס.. חח לא?
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() דבר ראשון אחי יש לך אחלה פוטנציאל. אתה גבוהה ויש לך צורה של מתאמן. רואים גם שאחוז השומן שלך נמוך יחסית. השאלה היא למה אתה שואף? קח בחשבון שאם אתה שם דגש עכשיו (ולמשך תקופה) שאתה בונה מסת שריר אז אתה צריך יותר להתמיד באימוני כוח מאשר אירובי, אבל מצד שני אתה לא יכול להזניח את אימוני הכדורסל.. מה גם שאימוני כוח יתר על המידה יכולה להוביל אותך לפציעה (למשל בכתף - שריר שכמעט כל מתאמן רציני "נפצע" בו) ופציעה זה הדבר האחרון שאתה רוצה כרגע שאתה שחקן.
אני מציע, שאתה יכול לשלב אימונים בחד"כ (ורצוי), להתחיל לאט ולא להפציץ במשקלים גם.. לאכול טוב וכמובן לא להזניח את הכדורסל. בהצלחה! |
![]() |
![]() |