|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: תלמיד תיכון.
|
![]() יום ראשון הקרוב אני מתחיל abc 3-4 אימונים בשבוע..
אני מתאמן כבר שנה וקצת וחשבתי על תוכנית כזאת המטרה היא מסה ולגדול כמה שיותר: A:חזה,גב b:יד קדמית,יד אחורית c:כתפיים רגליים ההפרשים בין כל אימון הוא יום מנוחה ואז אימון נגיד אימון a יום ראשון b יום שלישי c חמישי ואז a שבת וככה הלאה... מה אתם אומרים? נערך לאחרונה על ידי Mr.Dino, 02-09-09 בשעה 03:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תיתן עוד קצת פרטים עלייך, גיל, משקל, תוכנית שעבדת איתה לפני, ותפרט את התוכנית מבחינת תרגילים סטים וחזרות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() קודם כל החלוקה הכי טובה לabc היא
חזה יד אחורית גב יד קדמית רגליים כתפיים הסיבה היא כי פה אין אף התנגשות, עבודה על שריר גדול אחד כל אימון, אימונים באורכים שווים ואתה תתפתח ממנה טוב יותר. אבל בכל מקרה אני ממליץ לך להתאמן בss כל עוד אתה מסוגל לגדול ממנה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ברגע שהוא עושה יום מנוחה אחרי כל אימון, זה כמעט לא משנה סדר החלוקה. העניין הוא שהוא עשה חלוקה שהיא קשה באימון עצמו, והשאלה אם היא לא תמנע ממנו להפיק את המקסימום מהאימון עצמו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא נכון אלה אם כן אתה לא עובד בעצימות גבוהה. אם אימנת יום אחד חזה וגב, ואחרי 48 שעות מנוחה יד אחורית שהיא שריר דומיננטי בחזה ויד קדמית שהיא שריר דומיננטי בגב זה לא טוב. זה כמו לאמן את אותו שריר קטן פעמיים בשבוע וזה יכול לפגוע בגדילה שלו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() זה תלוי במנוחה ובתזונה שלו המתאמן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() ציטוט:
גב קדמית כתפיים אחורית
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() בתוכנית צריך להיות הגיון ובחלוקה הזאת אין הגיון. כל דבר יכול לעבוד בצורה שונה על מתאמנים שונים אבל עלינו להמליץ להם את מה שלדעתנו הטוב ביותר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() למה אין הגיון?? מה דעתך על אגוניסט-אנטגוניסט? כמעט בכל חלוקה תמצא קשר בין השרירים..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() למה אין הגיון? אני אגיד לך למה, היד אחורית עובדת בחזה באימון a. היד האחורית עובדת בבידוד באימון b. היד האחורית עובדת בכתפיים באימון c. אחרי זה הוא יתפלא למה החוסר פרופורציות ואני לא מדבר על זה שהיד האחורית תגדל יותר משאר השרירים האחרים, להפך זה overtraining והיד האחורית כנראה לא תגדל כמו שהיא תגדל אם יעבדו עליה ויתנו לה מנוחה כמו שצריך. אגוניסט-אנטגוניסט זה נחמד ויפה אבל החלוקה שהוא נתן מאוד גרועה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() למה חוסר פרופורציות?? כתף לא עובדת בחזה? כתף אחורית לא עובדת בתרגילי גב? יד קדמית עובדת גם בגב, וגם בחלק מתרגילי הכתף. שוב, כמו שהזכרת, זה תלוי במנוחה. אן הוא ינוח טוב ויאכל טוב, לא אמורה להיות שום בעיה. דווקא מכיוון שהוא נותן יום מנוחה בין אימון לאימון, אין בעיה עם החלוקה. ודרך אגב, הרבה חבר'ה אצלי במכון עשו את החלוקה הזו, וגם אני עשיתי אותה והפרופורציות בגוף בהחלט במקום..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() למה זה אמור להפריע בדיוק?? הרי אתה יודע שזה לא אורך האימון שקובע (אלא אם כן אתה מתאמן כמה שעות). אני מכיר המלצות למקסימום זמן אימון, לא למינימום..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() עד עכשיו אני נימקתי לך למה החלוקה לא טובה לדעתי או לפחות פחות טובה מאחרות. אתה אומר שאתה מכיר אנשים שמתאמנים בה ויש פרופורציה וחוץ מזה לא אמרת הרבה. ולי אישית לא נוח שיהיה לי אימון אחד של בייספס וטרייספס שאני אעשה בו סה"כ 12 סטים עם 2 דקות מנוחה בין סט לסט והאימון ייצא 40 דקות, ואימון אחר של חזה גב שאני אעשה בו 20 סטים עם מנוחה של 4 דקות בין סט לסט שזה בכלל אימון שמגיע לשעה וחצי וזה קצת יותר מדי אם עובדים בעצימות גבוהה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() מקס, אני מעריך מאוד את הידע שלך ואת הרצון שלך ללמוד וללמד. אבל בוא אני אתן לך טיפ קטן, שבוודאי לא יזיק (ואני לא אומר זה בהתנשאות) בעסקי החדר כושר אין כזה דבר (כמעט תמיד) נכון או לא נכון. יש עובד ולא עובד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() תנסה להרחיב את הראייה הכוללת שלך ולא להיות מקובע על משהו מסויים ( כמו למשל תוכנית ss שאתה מאוד אוהב).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואני מקובע לקטע שלמתחילים עדיף נפח נמוך עצימות גבוהה לווא דווקא ss ויש לי הרבה נימוקים לזה. |
|
![]() |
![]() |