|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היום עשיתי סקוואטים והמדריך עצר אותי באמצע ואמר לי שאני עושה לא בסדר והוא הדגים לי
ואמר לי שצריך להקשית את הגב פנימה במשך כל התנועה אחרת זה יכול לגרום לפציעה, אני מבין שרוב המדריכים מחרטטים ובעיקר בתרגילים כמו סקוואטים אבל אני רוצה לייתר ביטחון לשאול אתכם אם זה נכון מה שהוא אמר כי אני לא רוצה אחרי זה לחטוף פציעה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כמה שאני יודע יש רק דרך אחת להקשית גב כל מקרה הוא צודק....
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: הכנת אוכל,אכילה
חדר כושר: המרגנית
|
![]() ציטוט:
הוא צודק לחלוטין ואין שום סיבה לקבוע שהוא טועה בגלל שהוא מאמן רוב המאמנים דווקא יודעים ללמד טוב טכניקות לתרגילים בפעם הבאה תלמד איך לבצע תרגיל לפני שאתה עושה אותו- זה עלול להוביל לפציעה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() בוא נגיד למרות המצב העגום שנשפך כאן לפורום סה"כ רוב המאמנים יודעים יותר מרוב המתאמנים, לכן צריך לצאת מנקודת הנחה שהוא צודק ואם יש ספק אז לשאול עוד מאמנים / לפרסם כאן אשכול לגבי זה.
והוא צודק הפעם, סקוואט מבצעים עם תחת בחוץ כמו כוכבת פורנו עם חזה נפוח כמו אדום חזה או איזו מטאפורה מגוחכת. וביניהם גב מוקשת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל תודה על התשובה
![]() דבר שני, ניר הסיבה שאמרתי שאני לא סומך עליו היא שבאמת יש הרבה מאמנים שטועים בעיקר בתרגילים כמו סקוואט וראיתי בחדר כושר שלי דוגמאות לזה ולאפילו תרגילים יותר פשוטים איך שמאמנים לא מסבירים אותם כמו שצריך, המאמן הזה גם הדגים לי את התרגיל וכשהוא עשה את זה הוא עבד בחצי טווח תנועה דבר שגרם לי עוד יותר להטיל ספק במה שהוא אמר. אני לא מזלזל במאמנים ועובדה ששאלתי פה אם זה נכון אבל אני רואה הרבה אשכולות שבהם התשובה היא שהמאמן טועה ורק רציתי לדעת לייתר בטחון אם מה שהוא אמר זה נכון או לא כדי למנוע פציעה בעתיד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() כדי לפתור לעצמך את הדילמה פשוט צפה בסרטונים ביו טיוב איך עושים סקוואט, תסתכל במראה איך אתה עושה ותסיק מסקנות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() "וראיתי בחדר כושר שלי דוגמאות לזה ולאפילו תרגילים יותר פשוטים איך שמאמנים לא מסבירים אותם כמו שצריך"
אתה אומר שמאמנים לא מסבירים אותם כמו שצריך אבל אתה כן יודע להסביר אני מניח.(ציניות בלבד לא להיעלב) דרך אגב אני מעוניין שתביא דוגמא לתרגיל פשוט שמדריך הסביר לא נכון. (סתם מעוניין לדעת) "ועל אנשים וירטואלים מהפורום אתה כן סומך" בהנחה שזה אתר שרשומים פה משתמשים שמבינים עניין אז הוא יכול לסמוך עליהם לפחות על המנוסים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
better be safe then sorry נ.ב. לכל תרגיל יש אלף ואחת הנחיות איך לבצעו רק תגגל תשם של התרגיל (שלא נדבר כמה אתרים מסבירים את התנועה בסקווט חח) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני חושב שאם בן אדם נותן לעצמו לעשות טעויות הוא גודל ומתבגר הרבה יותר מהר מבן אדם שתמיד בוחר בדרך הבטוחה
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() יעזור לו לפצוע את עצמו סתם בשביל לקח?!?!? אני מסכים עם המשפט שרשמת אבל לפי דעתי הוא חל רק על למידה מטעויות שנעשות מדילמה קשה ולא ממשו שכבר ברור מאליו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לי מדריך בחדר כושר שנותן לכל המתאמנים שהוא בונה להם תוכנית לעשות תרגילי כתפיים ורגליים על כדור יציבות בזמן שהם נשענים על כדורים גדולים יותר מול הקיר. מדריך אחר מלמד לעשות חתירה לגב בצורה שעובדת הרבה יותר על הכתף אחורית (והוא אומר שזה לגב, זה לא שאני סתם חושב ככה). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שתדע שתרגילי יציבות דווקא מאוד טובים למבוגרים וילדים. וכל אחד בהתאם למטרות שלו. השני כנראה מתכוון שהטרפזים עובדים חזק בתרגיל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני לא חושב שיציבות זה אחד הפרמטרים שמושכים אותן ![]() ומי לאזאזל רוצה להיות ארנולד הבא? יש לו רגליים של מייקל לואיס *מוכן לתגובות קשות ממעריצי ארנולד*
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() תחשוב רגע בהיגיון.. אתה יכול לעשות סקוואט כשהגב לא מוקשת מבלי ליפול קדימה ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובקשר לדבר השני הוא נתן תרגיל לכתף אחורית ואמר שזה לגב, לא לטרפזים. חחחחחחחחח האמת שכן :d |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |